Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań co do minecraft . Czy jest minecraft na iphona 3G posiadam ten telefon i zastanawia mnie czy istnieje taka gra coś Ala minebulider na androida czy jakoś tak ;-p a drugie to mógłby mi ktoś wytłumaczyć całe działanie redstona ? Czyli kabli w mc ogulnie jestem słaby w te klocki xD a chciałbym porobic coś fajnego za pomocą red stona. Daje plusy ! Ps.pisze z telefonu

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Skoro masz iPhona to trudno ci w AppStore badz w Installousie [jak przerobiony] Wpisac Minecraft ?

Wystarczy to wpisac i pokaze ci sie edytor + jakies tam poradniczki.

Dasz rade :O

Pisze z iPod Touch 4g xD

-

Opublikowano

@up ale Krystian chce Minecrafta na iPhone a nie na fona z Androidem , Ip go nie ma.

Mialem tego Minecrafta na iPodzie i to nie ejst do konca takie jak mine. Nie masz kilofa , lopaty itd.

W menu masz cos jak TooManyItems tzn mozesz brac co ci trzeba i budowac.

Mozna stworzona mapke wladowac do mine na PC.

Nie polecam. Sciagnij sobie Angry Birds :O

Jeszcze pytanie czy masz przerobionego iP. Bo ten mine na iOS jest za 4$ podajze

-

Opublikowano

No wiem nie mam przerobionego ale się nad tym zastanawiam wiem ze to temat nie o mc ale Angry Birds Kozackie :D miałem demo i kupiłem ja polecam tez Resident evil 4 ! Kozak Looknij sobie jak mozesz a temat do zamknięcia

mca.png

mca.pngmca.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...