Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić domek w minecraft wejdźcie to jest naprawdę straszne co dzieje się na serwerach!

KeNeDiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuciłem film na, którym pokazuje jak zrobić domek w minecraft nie wyszedł ten domek dobrze ale chodzi o to by uruchomić wyobraźnię bo to czym ludzie zaśmiecają działki na serwerach np RPG to jest masakra ludzie robią klocek 4x4 i 17 wysokości i piszą dom to nie jest dom to jest tandeta a nie dom obejrzyjcie i rozsyłajcie gdzie się da :) Z góry dziękuję :)

http://www.youtube.com/watch?v=h1GoqH8S0fs&feature=channel_video_title

Co o tym myślicie ?

Arcymistrz
Opublikowano

Wiemy że nie kazdemu się tak podoba

Ja nie buduję takich domów

Ale są osoby które budują ''dom'' żeby mieć gdzie się skryć i gdzie schować rzeczy

Nie interesuje ich wygląd lecz to co on daje -,-

Niby filmik fajny ale mówię dom może fajnie wyglądać ale nie musi

Jeśli ci się nie podoba to nie patrz tam i zbuduj lepszy żeby ci zazdrościli a nie że cię to wkurza

moim zdaniem fajny filmik ale twoje zachowanie do dupy

Opublikowano

Wiemy że nie kazdemu się tak podoba

Ja nie buduję takich domów

Ale są osoby które budują ''dom'' żeby mieć gdzie się skryć i gdzie schować rzeczy

Nie interesuje ich wygląd lecz to co on daje -,-

Niby filmik fajny ale mówię dom może fajnie wyglądać ale nie musi

Jeśli ci się nie podoba to nie patrz tam i zbuduj lepszy żeby ci zazdrościli a nie że cię to wkurza

moim zdaniem fajny filmik ale twoje zachowanie do dupy

Wiesz ale czy to nie jest dziwne ? Budować na serwerach takie klocki i to nie jest moje zachowanie bo nie tylko mnie to wkurza :)

Opublikowano

Wkurza? Skaczesz po pokoju, wyzywasz i życzysz najgorszego autorom tych chatek? Widzę, że ostatnio jakaś moda jest na to słówko.

Osobiście nie mam nic przeciwko pełnej dynamiki i fantazji bryle cobblestone. :)

Jeśli stoi, byleby stało.

Swoją drogą - całkiem ciekawy domek ci wyszedł. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Cóż, widać że nie każdy uważa prawdziwego survivalowca za dobrego gracza, jeśli jest się survivalowcem, uczy się robić proste, poręczne domy a nie żadne wille z balkonem i żywopłotem.

Opublikowano

Ja np. nie raz buduje przysłowiowy domek 4x4 i dodaje tylko duże okna :D, ewentualnie taki daszek lepszy :)

Mnie jakoś nie wkurzają domy sześcienne, prostopadłościanowe.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

E tam, wszystkoo git.

Ale ja sam, buduję domki sporo większe, oraz ukrytą piwnicę. : D

+ (:

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Co z tego ? , niektorzy robią domek aby móc gdzies przenocowac , schowac materialy aby isc pozniej na dluzsza wyprawe ! ...

Kiedy zbiorą ładne surowce przerobią domek na inny ...

Zważ także na to że nie każdy jest pomysłowy i niektorym sie podobają domki 4x4 , a nie jakies 2 piętrowe , z balkonem itp ...

Opublikowano

ja robie domek, z 2 tarasami, parterem 1 piętrem i 2 piętrem, piwnicą, balkonem, i podwórkiem...

To będzie moj dom i moje podwórko

PS. jak też macie dom jednorodzinny polecam

Opublikowano

Ja zawszę buduję wieżowce, dużo szkła i stone. :)

Nigdy nie używam drewna do budowy domu, najwyżej do podłogi. :)

P.S.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Przecież dużo graczy buduję domki tylko dla bezpieczeństwa, piecyka i łóżka :P Jakbym miał wstawiać zdjęcia takich domków które widzę na co dzień na różnych serwerach to by chyba się na mnie imageshack obraził :P

Temat bez sensu :P

15005964.jpg

Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam.

Opublikowano

hmm no tak zaczynasz grę i od razu musisz mieć wełnę drewno trzcinę cukrowa szkło węgiel aby budować coś takiego co wg mnie wygląda trochę pokracznie a poza tym fail ze skrzynką u góry nie otworzysz bo schody blokują ;p

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

chyba ogladales buraczka cebulaczka bo on nakrecil podobny filmik i uzywal takich samych tekstow typu 4x4 kupa itp

76561197998026328.png
Opublikowano

Tak domek wyszedł tak sobie ale widzę że niektóre osoby po 1 przyczepiają się piosenki z początku następny film wrzucę bez muzyki chociaż i tak znajdzie się osoba, która napisze tym razem no mogłeś dodać muzykę bo tak cicho po 2 czytajcie trochę jeżeli ktoś chce mieć klocka na swoim survivalu okej każdy na początku ma klocka ale chodzi mi o serwery czemu kiedy wchodzę na serwer i pytam się o działkę ich nie ma bo ludzie budują klocki nie przeszkadzało by mi to gdy by tam np były zombie bo sam bym zbudował klocka aby mieć tylko schronienie ale skoro tam ich nie ma to można się postarać kupić coś na targu rynku czy gdzie tam i właśnie chodzi mi o SERWERY jak napisane jest w opisie i o te RPG czego chyba nie napisałem :) A domek nie wyszedł dobrze dlatego że dałem podwójny strop dzięki czemu można mieć dywan tu i tu co ujął w swoim filmiku BuraczekCebulaczek aha i ludzie dacie mi 1000 łapek na nie ja nie będę płakał w komentarzach :) Dziękuje za obejrzenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...