Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka potrzebuje informacji jak danej osobie obciążyć internet . Posiadam internet z Ery prędkości 1mb/s i z routerem tp-link . Pod router są podpięte 2 kompy mój i mojego wujka . Wujek codziennie ściąga jakieś badziewia z torentów pozbawiając mnie internetu (mam transfer 100kb max) szukam jakiegoś dobrego sposobu na obciążenie łącza bez jego wiedzy . Jak najszybciej proszę o odpowiedz !!! :P

Opublikowano

A nie lepiej grzecznie mu powiedzieć aby tylko nie ściągał, albo tylko w nocy . ? :D

Opublikowano
mam transfer 100kb max

Przecież maksymalny transfer dla Internetu 1Mb/s to 128kb/s, więc o co chodzi? oO

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

W utorrent można ustawić limit. Albo jak coś ściąga to wyłącz i włącz router albo wyłącz go całkowicie i podepnij se kabel.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

jeżeli na takim łączu jest 100kb/s to i tak maksimum co wyciagnie , żadne ustawienia priorytetów czy limitów transferu w programach nie polepszą łącza

tylko na routerze można ograniczyć transfery dla danego kompa , ale to tylko wtedy jak się ma do niego dostęp

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png