Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie silki:>

sunrise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma ta pozaledwie kilku tygodniach działalno¶ci przyci±gnęła do siebie rzeszęosób chc±cych zarobić w szybkim czasie. Minimum do wypłatyto tylko 10$ (100 silków) na Paypala. Za jednokliknięcie daj± nam 1 centa (dziennie jest jakie¶ 20 reklam). Jeżelizwerbujemy więcej osób za pomoca swojego reflinka dostaniemy100% tego co ta osoba wyklika

1.Wchodzimy na stronę :

http://adbux.org/?r=Korsak

2.Klikamy Register w menu

3. Uzupełniamy puste pola:

* WybierzNick (3 - 15 znaków - bez specjalnych(#,$ itp):

* Hasło(najmniej 6 liter ):

*Powtórz hasło:

* AdresE-Mail:

*Powtórz E-Mail:

* E-Mail zPaypala (ten co podałe¶ przy rejestracji w PP):

*Twój kraj:

Referrer(zostaw takie jakie jest)

* Wpisz kod bezpieczeństwa:

4. Klikamy Register

5.Czekamy na E-Mail potwierdaj±cy (czasem mog± nie dochodzić więcspróbuj inny mail)

6. Po odebraniu e-maila klikamy w link, który znajduje się wnim i logujemy się na stronie (Login).

Zarabianie

Żeby zarabiać trzeba wybrać wmenu link Surf Ads. Na tej stronie znajduj± sięlinki. Jeżeli s± przekre¶lone to znaczy, że nie możemy juz w nieklikn±ć. Klikamy tylko w szare linki. Po kliknięciu oczekujemy nazaładowanie się strony i rozpoczęcie odliczania. Gdy wgórnym panelu pokaże się napis "DONE" to oznacza, że Cent zareklamę został dodany do naszego konta.

Konto

W celu sprawdzenia swojegokonta nalezy klikn±ć w menu MyStats.

Twoje statystyki

# Liczbaklikniętych reklam 1

Statystykitwoich poleconych

# Liczbapoleconych 1

# Liczbaklikniętych reklam poleconych 1

Stankonta

Twoje pieni±dze (wypłata) 0$

Kasa dowypłacenia

0$

Poleceni

Chceszpowiększyć swoje zarobki ? Użyj swojego linka, któryznajduję się w sekcji My stats i wygl±da tak:

http://adbux.org/?r=twojnick

Wy¶lijgo swoim kolegom a zarobisz 100% tego co oni wyklikaj±.

Wypłata

Nie będe się tu rozpisywał opaypalu. wszystko o nim znajdziecie tu:

http://www.kieszonkowe.yoyo.pl/readarticle.php?article_id=3

Paypal jest na 100% bezpłatnywięc nie ma się czego obawiać.

Przelanie pieniędzy z niego na swoje konto w Silkroad jest bardzoproste. Wystarczy się zalogować na http://www.silkroadonline.netznaleĽć Item Malla zaznaczyć paypal i postępować dalej...

Prosze rejestrowac sie przez mojego linka bardzo mi pomoze;) napewno sie odwdziecze wam =)

Opublikowano
da się

ależ proszę... wytłumacz mi jak, jeśli możesz, podaj również jakim programem to robisz.. bo mój ip changer jakoś nie chce działać..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ah... wy tez dostajecie kase... za kazdy link:)

EDIT: wiem..wiem.. że też dajecie mi ale serio mi sie przyda troche kasy:/ bo nie jestem z bogatej rodziny:| dlatego nie mam na silki wienc prosze wasz Rejestrujcie sie przez moj link :> a co wam da jak nie wpiszczecie mojego linka?

tyle samo kasy zarabiacje nic z niej nie biore bo nie moge dostaje jedynie kase dlatego że przez moj link sie Rejestrowaliscie :> WIENC BARDZO PROSZE WAS REJESTURUJCIE SIE PRZEZ : http://adbux.org/?r=Korsak

Opublikowano

ah... ale dajemy ja tez tobie... >_> trzeba napisac ze to reflink.. bo jakies dzieciacki nie beda tego wiedziec.. nie kazdy umie myslec .. ;p no i co z tym proxy?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A ja mam takie pytanie: na wielu forach ludzie pisza ze to tylko podpuch i jak juz wreszcie sie uzbiera te 10$ no to firma nie wyplaca. Czy komus juz jakas firma wyplacila pieniadze po uzbieraniu danej sumy i jak dlugo zbieralo sie ta sume??

Opublikowano

Mojemu koledze wypłacili na paypalu jak uzbierał 10$ a co do Proxy

Can I use proxy connections?

No. Your IP Address must be always visible. No exceptions

@down : link nie działa......... do klikacza:

Opublikowano

Ja w to nie wieze. Lepiej usiasc przy php, pozniej odwalic projekt jakiejs stronki , program partnerski, no i chyba to jest bardziej wiarygodne ze za to jakas kasa bedzie a nie klikanie w reklamy.

Opublikowano

Dlaczego uwazasz ze to strata czasu skoro nic nie robisz a kasa leci ? Pozatym nie napisalem ze napewno masz 10$ na miesiac. Nie wiem ile wyciagniesz

Opublikowano

Ja nie klikam wcale. Samo mi sie klika. Narazie mam 0.25$ na jednym i 0.11$ na drugim. Zaznaczam od razu ze biore w tym udzial od jakiejs godz.

Opublikowano

kurwa ludzie to nie miejsce na takie gowna.. jesli chcecie zarobic na silki to idzcie do roboty lub cos w tym stylu... ja niedlugo skoncze 15 lat a juz szukam malych robotek aby cos zaroic.... na tym jak uzbieracie 10$ przez miesiac to max 30 zl a odjac od tego prad + czas wolny to wychodzi wam strata

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Czlowieku... U mnie komp i tak chodzi ponad 10h dziennie wiec na pradzie nie trace, a co do czasu to tez nic nie trace bo nie musze nic robic. Dzieki tym programom ktore klikaja za mnie. Wiec ja tu zadnych strat nie widze. Same zyski, wiec nawet gdyby byly male to zawsze cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...