Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wylaczanie sie gry podczas wlaczania(?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Kilka miesiecy temu zrobilem temat z tym samym bledem lecz nikt nie umial go rozwiazac. Teraz moze ktos bedzie wstanie mi pomoc. a co do tematu:

- Jak wlaczam minecraft to jest ok moge zaznaczyc forceupdate wpisac swoja nazwa itp. Ale jak naciskam " Enter Game " to sie pojawia czarny ekran i pojawia sie taki owo komunikat:

To jest ukryta treść, proszę

Mysle ze to jest wina karty graficznej .. lecz sciagalem kazdy sterownik do mojej karty graficznej ( tak mysle ze kazdy ) i nadal ten sam blad. Karta graficzna :

Mysle ze mi pomozecie. z Gory dzieki.A tu macie jeszcze opis mojego komputera: praktycznie all :D

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano (edytowane)

Miałem ten sam problem ;)

Ja to zrobiłem chyba tak - Format kompa, instalacja minecrafta, instalacja javy, pobranie/zainstalowanie jakiś sterów, uninstal avasta. No i zadziałało :P Obecnie po kupieniu gry nie chcę grać na pirackim lancherze, a inne mi nie działają :( Wiec musze grac na strone, ale licze, że jak wyjdzie 1.8 to ma być nowy lancher, który może będzie działał :D

Edytowane przez DonMateo07PL
Opublikowano

Skoro nic ci nie pomaga to proponuje wywalić minecrafta.

Następnie w Google wpisać minecraft anjocaido i go pobrać spróbuj jeśli to nie zadziała to format kompa...

asgsag.jpg