Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] epicka mapka /seed do minecraft naprawde warto zobaczyc :)

darno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze bardzo o to link a w opisie filmu jest link do downloadu

komentujcie czy fajne a jak bardzo wam sie spodoba to subskrybujcie to bede dodawal wiecej takich epickich mapek :) a mapka by palek555 czyli mnie nie znalazlem w necie jakby co

epicka mapka do minecrafta

Opublikowano

Co Noob, przecież nie ma żadnego DL na forum tylko na yt.Więc nie musi..Pozatym to mapki nie uznalbym Epicką...Tylko kilka gór jest fajnych

Opublikowano

Kurna nie chcesz nie ściągaj, nikt ci nie każe.To nie on dodal mapę więc nie musi na twoją zachcianke dodawać skana/

Opublikowano

hehe przyszedlem po 20 min a tu tyle komentarzy az sie zdziwilem :P bo poprzednim razem dalem i tylko 60 osob zobaczylo i do tego jeszcze tylko jeden koment porazka normalnie dobra dodam skan zaraz jak chcecie :) tylko musze najpierw avasta pobrac xD

Kurna nie chcesz nie ściągaj, nikt ci nie każe.To nie on dodal mapę więc nie musi na twoją zachcianke dodawać skana/

a tak wogle to moj filmik i moja mapka wiec musze dac skan xD

Opublikowano

@UP Co z tego że jest na YT ? Ja muszę mieć skana inaczej nie ściągam.. Proste ? Przynajmniej w opisie do filmiku mógłby być.

To kurde nie ściągaj!

Co ty jesteś jakiś pępek świata?

@Topic

Ja ściągnałem. zero wirusów i fajna mapa...

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

@up wcale nie musisz...Jak to jest na YT to nie musisz..Jak by byla na forum to tak..-.-

aha dobra ale i tak chce zeby duzo ludzi sciagalo

:D

Opublikowano

Na co Ci to, jesli to nie Twoje ;d?

kolejny raz mam powtarzac to jest moja mapka i moj nick tylko ze na yt i na minecrafcie a na mpc tylko mam darno

Opublikowano

Link ma być tutaj, bo uzna to za reklamowanie kanału.

tylko ze ja nie umiem dodawac tak zeby tutaj byl ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...