Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pójdzie na tym metin2?

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/promo-mini-netbook-laptop-7-wifi-2gb-hd-i1704235801.html

Albo ten

http://allegro.pl/ultra-lekki-laptop-7-wifi-2gb-hd-notebook-i1704957142.html

Co o tym myślicie? xD 200 zł za kompa to rarytas.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Człowieku to są jakieś laptopy z ponad 5 lar .... nie pójdzie metek, ani żadna inna gra, netbooki = praca.

ZGNkAmxlAGRj.png

salvationsygna3.png

Zbieram +

;)

Opublikowano

To może ktoś się jeszcze wypowie? Dużo lepiej latać na metiny w m2 na notebooku, niż włączać kompa.

Opublikowano

Ale po co mi te wasze informację? Pytam, czy pójdzie na tym metin, a wy robicie niepotrzebny spam...

Opublikowano

Metina odpalisz jak zawsze tylko nie będziesz zadowolony z gry bo na ch1 nie wejdziesz a wszędzie indziej będziesz miał ścine za ściną

Opublikowano

nie ma szans aby poszlo na 1 czy 2 dozbieraj do 600-700 i bedzie git

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Zintegrowana karta.

Na płycie która ma dwa lata na zintegrowanej nie mogłem metka odpalić, a te lapki dwóch lat, to raczej nie mają.

+128mb ram i procek 300-tka

EDIT:

Jak ma pójść na tym metin jak On ma zintegrowaną karte graficzną ?!

Nie, to nie jest zintegrowana karta 1gb, wiecie ?

Sądząc po procku i ramach, to nawet jakby była, to by była max 64mb, a jeżeli jest zintegrowana, to Ona pewnie ma 16mb, a na takiej nie pójdzie metek, no ludzie...

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja swojego kompa mam 8 lat :D

Stary zakurzony xD

ale jakoś metin jedzie ;P

kliknij na ikonke moj komputer i wlasiwosci i tam powinno byc.ja kiedys mialem z 10 lat 258 i procek 1.6 i lazily z 2 metki ale potem jakos sie spalil i nowy am teraz 4 rdzenie po 2.1 i ramu 4 i jakos tnie mi gozej niz stary komp jak 2 metki odpale a net mam dobry bardzo

Opublikowano

No raczej nie wejdzie, tzn może wejdzie ale będą ściny w ciul :D

Jak masz coś kupywać to kup coś za 500zł+ a jak nie masz kasy to poczekaj i tego syfu nie kupuj bo Ci się nie przyda =)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kup ten pierwszy odpal metina zaloguje się na ch1 w godzinach popołudniowych i uciekaj gwarantowne:

1. Komputer wyleci w powietrze.

2. Dziura w suficie ;D

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano

Ja mam komputer, który liczy sobie z 7 lat, a Crysis 2 chodzi bez problemu ;)

A metków otworze z 3/4 bez lagów ;d ( komp kupiony za okolo 2k zł )

A co do laptopa, jeszcze nie widziałem lapka na którym przyjemnie by się grało w metina ..

Dozbieraj kasy i kup stacjonarnego, takie moje zdanie ;)

Sell konto 67 body PL s24 Chunjo i ninja 61 ;)

BEZ EQ.

Więcej szczegółów PW :P

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Powinien pójść,moj kolega mam laptopa ktory ma ok 8 lat i metin smiga,chociaz jak jest wiecej ludu to troche zamul ;x

Opublikowano

Człowieku to są jakieś laptopy z ponad 5 lar .... nie pójdzie metek, ani żadna inna gra, netbooki = praca.

"z ponad 5 lar" buah prosze cie to sa notebooki one nie służą do grania tylko do pisania a mi sie zdaje ze metek pójdzie na najniszych wymaganiach

Opublikowano

nie pojdzie. jak nie wierzysz to kup i sprawdz.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Nie pójdzie -.-

Ja mam netbooka Asus-a Eee pc

1 Gb ramu i normalnie śmiga no lepiej dołozyć te 600 zł

Bo ten asus ok 800.

Ale radze dołożyć jeszcze trochę i kupić za 1k + porządnego laptopa ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...