Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Sbot !

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam do wynajęcia 3 konta sbot

1 konto (2 sloty) doładowane na 30 dni - 45zł

gg 6710560

ZMIANA CENY NA 40ZŁ!!! ZOSTAŁY 2 KONTA!!!

Opublikowano

Sprzedam Konta Sbot-Old Customers (4) za Gold na serwerze Uranus. Kontakt przez gg - 35361385. Niska cena!!!

Oczywiście, jeśli ktoś nie gra na serwerze Uranus i nie ma tam zapasu golda może zamówić na allegro. Na prawde bardzo dobre ceny.

Opublikowano

Witam, zostałem oszukany przez użytkownika KaeN na kwote 70zł. Prosze uważać na to dziecko. Dzisiaj udam się na komisariat celem wyjaśnienia sprawy. Tak szybko jak uzyskał ode mnie wpłate będzie musiał ją zwrócić.

Natomiast polecam użytkownika Kaktuso, mimo tego że aukcja odbyła się poza allegro dostałem to, za co zapłaciłem goldem w przeciwieństwie do użytkownika ww. Ceny u Kaktuso ( w goldzie ) bardzo atrakcyjne. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, zostałem oszukany przez użytkownika KaeN na kwote 70zł. Prosze uważać na to dziecko. Dzisiaj udam się na komisariat celem wyjaśnienia sprawy. Tak szybko jak uzyskał ode mnie wpłate będzie musiał ją zwrócić.

Natomiast polecam użytkownika Kaktuso, mimo tego że aukcja odbyła się poza allegro dostałem to, za co zapłaciłem goldem w przeciwieństwie do użytkownika ww. Ceny u Kaktuso ( w goldzie ) bardzo atrakcyjne. Pozdrawiam.

Jezeli płaciłes z konta bankowego to kasa jest do odebrania,zgłaszasz do swojego banku ze pomyliłes wpłate i to oni ściągaja kase.

A koles odpowie za przywłaszczenie na co jest odpowiedni paragraf.

Opublikowano

Wynajmę 2 sloty do sbota 15zł/1/1 miech pisać na numer gg: 850089

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Sprzedam konto Sbot oldcustomer przez allegro !!

kontakt gg : 674137

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Mam do wynajecia slota w sbocie. Moze byc na dluzszy okres i najlepiej by tak bylo. Koszt okolo 18zl za miecha.

wiecej na pm albo gg 5742843

Juz nie aktualne !;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Nadal wynajme 2 sloty w sbocie 15zł/mkiech

kontakt gg: 850089 (nie ma mnie czesto bo mam remont w domu)

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania polowe konta sbot tylko w tym tkwi caly sek, ze mam wykupione doladowanie do sbota na allegro ale niestety pieniazki stracilem. Z uwagi tego osoba zainteresowana konaktuje sie ze mna w tej sprawie ja podaje dane osoby ktora ma mi zrobic to doladowanie, ja tej osobie pozniej daje dane do konta i w nastepnym miesiacy ja doladowywuje calosc. Moje gg 550369

Opublikowano

Wynajmę slota na 4 tygodnie sbot dziś doładowany cena 25zl lub 250m golda na Troy

Cena taka dlatego ze doładowane od firmy na allegro.Jeśli interesuje cie dłuższa współpraca cena ulegnie zmianie o 50%

2683032 gg

Sprzedane

Opublikowano

Witam.

Wynajmuję sloty w doładowanych kontach Sbot na okres miesiąca.

Bot jest ważny 30 dni od chwili zaksięgowania przelewu na moim koncie bankowym.

Więcej informacji pod numerem gg: 7090345, tel. 889 142 124.

Zapraszam do kupna na mojej aukcji allegro: Sbot 30 Dni - Wynajęcie slota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...