Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam 2 problemy związane z super rewards i programem AOL 9.5.A mianowicie, po zainstalowaniu programu AOL wszystko działa poprawnie, ip zmienia się na amerykańskie,w nos markecie pojawia się zakładka sponsor pey z amerykańskimi reklamami, i pojawia się super rewards, jednak po ponownym uruchomieniu komputera pojawia się problem z łączeniem się AOLA z internetem, wyskakuje okienko w którym pisze że nie może połączyć się z internetem i żeby sprawdzić czy na przeglądarkach włączają się strony,po włączeniu innej przeglądarki (Mozilla Firefox) wszystkie strony ładują się normalnie,jak na razie pomaga jedynie ponowne zainstalowanie programu.Po ponownym uruchomieniu komputera sytuacja się powtarza.2 problem to super rewards,kiedy pierwszy raz włączałem super rewards wszystko wyglądało dobrze ponad 6 stron reklam itd. Ale po kliknięciu na każda z nich wyskakiwała biała strona i dopisek o jakimś błędzie (że nie może uruchomić tej reklamy, czy aktualnie jest ona niedostępna), po kilku minutach czekania okno z super rewards się odświeżyło i zniknęły wszystkie reklamy (pisze że nie ma aktualnie żadnej reklamy do pokazania) dzieje się tak zarówno na metin2 jak i na nostale (taki sam problem z super rewards ma mój kumpel - cały proces zniknięcia reklam był identycznie również u niego).Żadna reklama nie pokazuje się od 2 dni.Czy trwają jakieś prace związane z tymi reklamami i dla tego ich nie ma, czy jest to moja wina.Z góry dziękuje za odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z wyświetlaniem reklam w opcji płatności SuperRewards , chodzi tu o to , że próbując wyświetlać reklamy pokazuje się informacja " W tej chwili nie ma żadnych elementów do wyświetlania ".Nie do końca rozumiem o co chodzi , problem ten widnieje już od 2 dni.Bardzo proszę o szybką i zrozumiałą odpowiedź.Z góry bardzo dziękuje.:)

Opublikowano (edytowane)

Witam.Mam problem z wyświetlaniem reklam w opcji płatności SuperRewards , chodzi tu o to , że próbując wyświetlać reklamy pokazuje się informacja " W tej chwili nie ma żadnych elementów do wyświetlania ".Nie do końca rozumiem o co chodzi , problem ten widnieje już od 2 dni.Bardzo proszę o szybką i zrozumiałą odpowiedź.Z góry bardzo dziękuje.:)

Mam dokładnie ten sam problem,czyżby to nie była nasza wina??

Edytowane przez roman%%
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem,czyżby to nie była nasza wina??

Podejrzewam , że nie.Ale to chyba administratorzy Super Rewards może robią jakiś restart serwerów czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Podejrzewam , że nie.Ale to chyba administratorzy Super Rewards może robią jakiś restart serwerów czy coś w tym stylu.

Oby było tak jak mówisz :).

Opublikowano

Zmieniło się u was cokolwiek z super rewards?Bo u mnie nadal 0 ofert, zaczyna mnie, to już powoli irytować.No nic , czekam dalej, jeżeli u kogoś sytuacja się zmieni, to pisać od razu do tego tematu :)

Opublikowano

widzę że nie tylko ja mam ten problem.

No nic pozostaje czekać i męczyć się ze SponsorPay gdzie dochodzi 1 reklama na 10wypełnionych ;).

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.