Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie postanowilem ze zagram sobie na serverze SRO GrindRoad ... mam do was kilka pytań hehe :)))

To tak . dlaczego server teraz nei dziala bo na stronie Grindroad jest ze gra 0/1000 osob czy to jest prawda ze nie dziala?

Sciagnalem globala ze strony joymax... co mam dalej zrobic zeby zagrac na grindroad?

Czy server czesto jest offline? nei chodzi mi o to ze nie jest 24/7 tylko czy bledow ma duzo ze np ddosy atakuja i serv OFF... (czy to sie czesto zdaza)

Wyczekuje juz na rejestracje od rana czy zdazylo sie tak ze w ciagu dnia nie bylo rejestracji? lub czy ktos wie czy rejestracja byla juz dzisiaj :)

Edytowane przez fabek12
Opublikowano

1. Serwery dzialają tylko w określonych godzinach, najczęściej od 19 do 21

2.musisz ściągnąć Media Patchera i spatchować media pod GR

3.Tak jak mówiłem serwery są od 19 do 21-22 najczęściej, w soboty od 13 do 21, a w niedziele różnie, nie ma bugów, mało crashy, dobra atmosfera

Tutaj masz wszystko opisane co trzeba zrobić, aby zagrać

4. Rejestracja jest podawana na twitterze, kiedy będzie on[Jeśli bardzo chcesz zagrać to pisz na gg w moim profilu, mam wolne konta jeszcze(do oddania) lub sprzedania za 5zł doładowania Orange]

Opublikowano

Niee, nie wiadomo, może w najbliższej przyszłości będzie 24/7

Zależy w jaki dzień, nie tylko 3h dziennie, nie jest to określone, raz od 19 do 21 a raz od 19 do 24 można grać