Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Pewna strona od yangów .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , znalazłem na allegro temat o yangi metin2 ... i tam był link do strony ... i jest oferta 3kkk za 11,07 zł ... patrzyłem na komentarze i 18 negatywów ( dużo odwołanych , chyba 2 negatywy ) .. reszte pozytywne ( dość dużo ) , goście handlują tylko yangami

strona to g-m$tin.pl ( chyba wie co to za strona ) , zamówiłem od nich ... dostałem e-mail zwrotny o ustalenie miejsca itp , ja ustaliłem miejsce ale nie dostałem odpowiedzi więc piszę na gg a gość pisze żebym zgłosił reklamację ... napisałem do takiego gość Admi*ek ...

on odpisał żebym wysłał ss jakie e-mail dostałem to mu wysłałem i czekam na odpowiedz...

Proszę odpowiadajcie czy ta strona ja zaufana , jeśli nie proszę napiszcie strony z yang za sms ... zaufane strone

Proszę także nie zamykać tak szybko tematu .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano (edytowane)

"zaufane" to jest tylko allegro - ludzie z samymi pozytywami 30+.. a Tyś po prostu głupi jest, bo było na forum tyle opinii i komentarzy o tej stronce, że książkę by można napisać :< (sorry za obrazę)

Edytowane przez omnix01
Opublikowano

Nie znalazłem nic ... może gdzieś były stare ... proszę o więcej komentarzy

i + leci dla każdego

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Sorry jakiś je*b minusuje ...

proszę jeszcze o komentarze tych którzy kupowali od nich ...

Prosze jeszcze na pw kogoś kto się zna na cenach allegro yangi .

narutotagkopia.jpg

Opublikowano (edytowane)

G metin to największe gówno w całym necie. Oszuści. Yangów już nie dostaniesz :)

Na forum jest pełno opinii o nich.

Widzisz ze ma w pizdu negatywów to nie kupuj.

Sam sobie zawiniłeś.

Nie znalazłeś nic? - Naucz się obsługiwać wyszukiwarkę.

Edytowane przez DreamerMistrz

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

-.- tutaj bylo juz tych tematow o g-metin2 kilkanascie i w kazdym pisali ze z nich sami oszucisci zanim cos kupisz to tak trudno poczytac o tej stronce na na necie? mogles kupic od kogos prosto z allegro

ps jak jest bardzo tanio to na 99% oszukaniec

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

hehe :P + się skończyły ;/

może mi ktoś dać link do tych tematów g-metin ?? bo jak wpisuję w wyszukiwarce nic nie znalazłem

dostałem e-mail od nich

" Witam, mam niestety złą wiadomość... a dokładnie, jedna z osób która zamówiła od nas Yang, po przekazaniu doniosła na nas, do GM (w regulaminie mamy napisane, że yang pochodzą z legalnego źródła, bo tak jest... ale sprzedaż jak wiecie, nie jest legalna w grze metin2) ... przez IP zostały zbanowane wszystkie nasze postaci na których mieliśmy Yang, zgonie z naszym regulaminem, mamy prawo wycofać się z transakcji, bo aktualnie nie posiadamy Yang, musimy się reaktywować i sprzedaż za jakiś czas znowu wróci, dział na mpcforum.pl zostanie zamknięty aż do odwołania, bardzo chcieliśmy Cię przeprosić za to, ponieważ nie wywiązaliśmy się z umowy (byliśmy przygotowani na taką opcję, dlatego w regulaminie zakupów Yang, wpisaliśmy wpis że mamy prawo odmówić, nie wiedzieliśmy że gracze, są aż tacy, aby donosić... ale taki już jest świat), bardzo nam przykro, strasznie się przez to namieszało. Co do zwrotu, jest kilka opcji... możemy wykonać przelew, możesz cokolwiek w zamian sobie wybrać z portalów http://mpcforum.pl , http://Metin2-Hack.pl , http://ICGO.pl , jest też opcja poczekania, co szczerzę odradzamy, ponieważ nie wiadomo ile czasu zajmie nam reaktywacja Yang (może potrwać nawet jeden miesiąc), na wszystkich serwerach Metin2.

PAMIĘTAJ! kupując u nas Yang, zaakceptowałeś nasz regulamin (masz go na mpcforum.pl -> Yang za sms i na dole masz "Regulamin"), więc przed odpisaniem na tego emaila, zastanów się dokładnie co piszesz.

To już po raz drugi, na nas donieśli... ale znowu będziemy mieli Yang, na pewno Cię powiadomię :) "

zacząłem ich ostrzegać że jutro idę z ojcem na policję , a on mi napisał że jutro poda kod doładowania za 10 zł ... i kazał mi wybrać

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Nie kupuj od gości

którzy nie są znani

albo zaufani

kupuj tylko z E-BAY i ALLEGRO

są to najbardziej zaufani sprzedawcy

Ja już też tak straciłem 20zł za 2kkk yangów

i więcej nie chce tracić

bo nie jestem jakiś taki bogaty gościu z willą

sygnamontageguypl.png

mam gdzieś te wasze + i - ja tu przyszedłem żeby pomagać

ilovempc.png

TuT Szkło intuicji TuT wszystko o ślubie

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Pierwszy lepszy temat na mpc i sam widzisz jakie opinie, głównie mogłeś przeszukać kilka stron w głownym dziale metin2, albo napisać do kogoś kto pomaga w metinie.

Ew. kidmodzi, modzi.

Ta stronka ma b. złą opinie, ja bym nie ryzykował, ale Ty tego nie wiedziałeś.

Następnym razem będziesz wiedział, bo uczymy się przecież na błędach ;)

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

G-metin... slyszałem dużo negatywnych opinii, a nawet mój kuzyn nie dostał yangów ;)

Jeśli się uparłeś na kupno , to lepiej odwiedź allegro ;P

A najlepiej włącz FishBota ew. idź dropać na besty, do imha i zarobisz ;)

Zbieram -

Opublikowano (edytowane)

Dobra dzięki all , zaraz rozdam + jak będę mógł ...

a co sądzicie o nich :

http://allegro.pl/metin-2-yang-wszystkie-serw-w-5-min-sms-i1695599019.html

all pozytywy( prawie bo jeden gość bana dostał ) a interesuje mnie sms ... proszę o opinie

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Wszędzie piszczą, że nie warto kupować z aukcji gdzie ceny są bardzo niskie, bo nigdy nie wiadomo czy nie oszukują... kiedyś napisałem Tutorial ze sprawdzonymi stronami gdzie tanio sprzedają yang i inne takie.

http://www.mpcforum.pl/topic/332829-tut-strony-na-ktorych-mozna-zakupic-yang/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...