Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie jakie auto kupic. Na oku mam lotusa elise oraz nissana skyline. Ktore sobie lepiej radzi w wyscigach i poscigach?

sygnk.jpg
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ma to być auto do wyścigów to zdecydowanie Loyus Elise - bo jest najlepszy z T2.Ma znakomite sterowanie i dobre osiągi;po włożeniu w niego dobrych części będzie nie do zdarcia.Niestety jego dużą wadą jest to że jest bardzo lekki i słaby i dlatego na pościgi z policją się nie nadaje.Nissan Skyline nadrabia osiągami,ale ze sterownością gorzej.Ponadto lepiej wygląda od Lotusa.

Podsumowanie:

Auto do wyścigów:Lotus Elise - super prowadzenie,niezłe osiągi,niestety(po włożeniu części będzie super) bardzo lekki i słaby

Auto do pościgów:Nissan Skyline - (jako tako nie jest przystosowany do pościgów,ale mam wybrać z tych dwóch więc tak musi być) - cięższy od Lotusa,dobre osiągi,gorsza sterowność.

Edytowane przez Pitch_Black

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

mam juz silvie z czesciami, a pozatym pisze ze chce kupic auto z T2 proponuje wam pouczyc sie czytania ze zrozumieniem:) Koledze dziekuje za rady:)

sygnk.jpg
Opublikowano

No to jeżeli z T2 do wyścigow polecam Lotus Elise.

Jeżeli dobrze jeździsz, dużo lepszym wyborem jest ładniejszy i droższy Skyline... Jest on w porównaniu do Lotusa cięższy, więc ma łatwiej w pościgach. Do wyścigow tak jak mówie, jeżeli potrafisz chodź w miarę prowadzić to jest ono równie dobre (nawet lepsze) niż Lotus Elise.

Pozdro ! :-)

Opublikowano

Ludzie Co wy mu doradziliście, zastanówcie się chwile, silvia jest słaba i koniec.

Co z tego że dropienie częsci będzie ciężkie ale się nie opłaci. :(

Lotus wyciągnie 450 (nie na cheatach)

Opublikowano

UP. kupilem skyline i jestem zadowolony:) moze i lotus lepszy do wyscigow ale ja czsem lubie sie pobawic w poscigi:P

sygnk.jpg