Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goldfarmy ... Oo

Perkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio idąc na antylopy zauważyłem, że spot, na którym expiłem jakiś miesiąc temu jest zajęty przez goldfarmy, nic nowego, lecz goldfarmy miały 85-88lvle, było ich 7 [bynajmniej tyle nauczyłem].Moje pytanie, jak osoba, która jest ich własnością wyexpiła takie lvle ?

Postacie prawdopodobnie były lvlowane, nie taxowane .

Opublikowano

up. może nie do 70 ... bo to mało opylające by było ... nawet jakby gośc przez inne swoje GF farmił .. .bo lepsze GF które zarabiają niż stoją :P myslę że inne GF gościa wbiły im ok. 40lvl i dalej juz same wbiły ... jak GF chdozi przez kilka miesięcy 24/7 to wbija taki lvl ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
up. może nie do 70 ... bo to mało opylające by było ... nawet jakby gośc przez inne swoje GF farmił .. .bo lepsze GF które zarabiają niż stoją :P myslę że inne GF gościa wbiły im ok. 40lvl i dalej juz same wbiły ... jak GF chdozi przez kilka miesięcy 24/7 to wbija taki lvl ^^

Taka gold farma na ~~80lvlu wbija dziennie 15+kk. Warto zainwestować na taxowanie ich te pare kk na poty

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Goldfarma jak goldfarma, kwestia lvl'u, niema co omawiać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...