Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]OverKiller CF PUB (12/07/2011)

kruk223

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

wiem juz ze jak sie uzywa OHK to wywala prawe odrazu .. jak ma sie to na off i speedhacka na off to mozna grac troche dluzej lecz i tak wywala ; ( zagralem tylko raz cala mapke , staty 50:3 xD

Opublikowano

Hmm... Tak jak 2 userów przedtem, włączam plik .exe, włączają mi się 2 strony i żadnej reakcji... C++ ściągnąłem zainstalowałem, dalej to samo... Aktualnie instaluje Net Frameworka, jeżeli rozkminie o co chodzi, to napiszę co zrobić ;)

@ Edit !

Dla wszystkich którzy mają problemy, polecam zrobić tak :

1. Zainstaluj Crossfire ( Jeżeli masz win7/viste, odpal instalatora jako admin )

2. Włącz crossfire ( Jeżeli masz win 7/ viste, odpal go jako admin )

3. Poczekaj aż wszystko się pobierze/zpaczuje...

4. najedź na plik HGWC kliknij CTRL + C ( Kopiuj ) i wklej go np na pulpit ( Może to być dowolne miejsce, byleby nie w folderze głównym crossfire )

5. Wklej plik hacka do głównego folderu z crossfire

6. Jezeli masz win7/viste, odpal hacka jako admin i ciesz się grą ;)

U mnie poskutkowało :) Pozdrawiam, Sonniak ;-)

@Edit2

Czyżby Detected ;( ? Pisze Hack tools has benn detectec ;( Czy jakoś tak

nieregulaminowa sygnatura

Pasjonat
Opublikowano

ok juz wiem co i jak ... jezeli chcecie grac aby nie wyskakiwal ten blad co pokazalem wczesniej nalezy nie uzywac funkcji : gun damage , niewrazliwosc na granaty , speedhack ...

Opublikowano

OHK nie nalezy uzywac na HM i TDM na reszcie działa ,speed działa wszędzie do 15, potem cross "nie ogarnia", reszta tez ładnie działa

12543913_12_1.png
Pasjonat
Opublikowano

OHK nie nalezy uzywac na HM i TDM na reszcie działa ,speed działa wszędzie do 15, potem cross "nie ogarnia", reszta tez ładnie działa

u mnie jak mam ochrone przed granatami to nie raz wywala i jak mam speed hacka , a takto to wszytsko ladnie kosi .. polecam wam ustawic sobie awm , strzelanie przez scainy i wh .. staty 34: 0 po czym wywalili mnie ; d

Opublikowano

ja wlanczam wszystko jest ladnie wchodze na serwer do gry gram z 30sekund i pisze mi chak tool is detected czy jakos tak a naet go nie zuylem czy ktos wie jak to pominąc a i tak wogole mam jescze jedna prosbe moze sie to wydawac glupie ale jak sie tego haka wogole uzywa bo niewiem jak aktywowac zeby nie pisalo off a on

edit wszystko pieknie działa dzieki wielkie!

Opublikowano

Witam jak ja chce wlaczyc hacka to wszystko pieknie dziala tylko ze jak za 30sekund pojawia sie okienko hack tool ... i tylko moge nacisnac ..ok'' naciszkam home i dalej nic a jak naciszne te zaszrane ok no to mnie wywala

Pasjonat
Opublikowano

Witam jak ja chce wlaczyc hacka to wszystko pieknie dziala tylko ze jak za 30sekund pojawia sie okienko hack tool ... i tylko moge nacisnac ..ok'' naciszkam home i dalej nic a jak naciszne te zaszrane ok no to mnie wywala

kidy jebane ... moze zobaczycie 1 strone ? tam jest kurwa wszytsko wyjasnione ... wystarczyc troche poszukac ...

co do tematu to polecam uzywac WH i instant reload ... zadnych bledow nie bedzie a gracze bada was bardzo rzadko wyrzucali

pozdro 600

Pasjonat
Opublikowano

hmmm. sami cheaty uzywacie :D.. ps up*

sam robie tak jak na 1 stronie i nic :D..

z reszta wole bez cheatuw grac

to po co trujesz dupe ? a pozatym to jest MPC forum wiec jak cos nie pasuje to wypad ...

Pasjonat
Opublikowano

nom , niestety wykrywa go i przycisk HOME nic nie daje ;/

ale wbilem sobie troche lvl i k/d podciagnalem ;d

pozdro

Opublikowano

Wczoraj jescze dalo sie grac choc ping po 300-400 czasami tylko po 200 , dzis juz haczek crashuje, gdy wyskakuje HACKTOOL DETECTED ( po dzisiejszym patchu) to HOME niedziala :) no szkoda fajny haczek , czekamy na innego / inna wersje :)

1dy6mu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...