Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki antywirus polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam zestaw COMODO INTERNET SECURITY 2011 ( firewall + antywirus + defense+ + SANDBOX) .

Nie zamula komputera ;) .

Kolejna sprawa to swietne wykyrwanie podejrzanych aplikacji i operacji w naszym systemie ;). Zawsze zapyta czy ta aplikacja moze wykonac taki a taki ruch czy zmiane w rejestrze ;). Wtedy sprawdzam co to za niespodzianka i decyduje czy zabronic czy dopuscic do ruchu. :)

Co mi z tego ? Ano to , ze zadne niepozadane akcje w systemie czy tez szkodniki nie uruchomia sie bez mojej zgody.

COMODO skanuje nawet pliki, ktore pobieram ;). Jak wylapie szkodnika w archiwum rar to usuwa plik :). Nieraz ludzie oszukuja z paczkami tapet, theme, grafikami. Wciskaja syf do paczek by zarazic kompa i wykrasc dane.

Defense+ wypytuje nas o zaufane aplikacje czyli jak wiemy, ze dana gra czy program sa bezpieczne bo sami instalowalismy to DODAJEMY DO ZAUFANYCH. Defense+ zapamietuje wtedy te programy odpalaja sie bez problemow . Problemy beda mialy te programy, ktore beda chcialy sie uruchomic bez naszej zgody czy bez dodania ich do listy zaufanych .

Także COMODO to rewelacyjne rozwiazanie dla kazdego bowiem moze czuc sie bezpiecznie wiedzac, ze nic podejrzanego sie nie wydarzy bez jego wiedzy i zgody.

Pozdrawiam serdecznie,

PanZagłady

jqeuR.png

Opublikowano

Eset smart Security to samo co NOD32 + firewall

antywirusy-ranking-07-2009.jpg

Gdata wymiata ale potrzebuje CO NAJMNIEJ 2 rdzeni po 3.0 GHz! do tego ~3Gb ram inaczej kompa przymula...

Opublikowano

Ja polecam Avasta bo darmowy i dobry.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Pasjonat
Opublikowano

Ja Mam Microsoft Security Essentials i też nie narzekam ale niestety aby go mieć musisz mieć oryginalnego Windowsa

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

ESET NOD32

Why?

PLUSY

Wykrywa o wiele mniej false positive od tych waszych avastów, avg itp.

Darmowy, wystarczy ze pobierzemy trial 30 dni i reinstallujemy.

Wersja trial nie ma zadnych ograniczeń od wersji orginalnej.

Pełna i skuteczna ochrona antywirusowa.

Nie zamula kompa.

Pracuje i likwiduje wirusy po cichu więc może raz na ruski rok wyskoczy ci jakies okienko.

Częste aktualizacje baz wirusów które odbędą się tak cicho że nawet nie zauważycie.

MINUSY

-

Do tej pory nie używałem lepszego antyvira od nod'a :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...