Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Aktualizacja [ z 14.07 na 15.07 ]

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Jericho postanowił dodać kolejną aktualizację w Interfejsie naszej Gry. Tym razem zmiany mają objąć także ItemShop (nie wiadomo co dokładnie).:

Today's maintenance has been postponed until tomorrow. Last minute bugs have been discovered in the patch and will be worked on! We are happy to say that the new UI is looking good and is working well on all three languages (German, Turkish, and English). This upcoming update will also be bringing a special surprise!

Dzisiejsza aktualizacja jest połączona z tą jutrzejszą. Ostatnie błędy które zostały wykryte w ostatniej aktualizacji są teraz naprawiane! Jesteśmy szczęśliwi że nowy interfejs tak dobrze że się przyjął i może działać w trzech językach (German, Turkish, and English). Nadchodząca aktualizacja wniesie specjalną niespodziankę!

Co to może oznaczać? Że update u nich ma wejść po południu, a u nas w nocy z czwartku na piątek. Możliwe są niewielkie opóźnienia. Kolejny post @Jericho w tym samym temacie:

This UI update is only for the in game item shop. The other UI, i.e. menu on the left (including a possible friends list) is something D.E. will brainstorm on at a later date. In the meantime the team wants to fully make use of the new item shop.

The cool part of this new UI is that there will be a small section that will hopefully allow us to advertise weekly sales, that way you're always in the loop! smile.gif

Edit: Another cool thing is that the character on holding the weapon is actually shooting the weapon that is equipped! And we can already see what dual weapons our medic fans will equip xD

Tłumaczenie.:

Ta aktualizacja Interfejsu obejmuje tylko ItemShop. Inne składniki interfejsu, takie jak menu po lewej (włączając w to listę znajomych) jest czymś co trzeba przedyskutować z D.E w późniejszym terminie. W międzyczasie chcemy wam oddać zupełnie nowy ItemShop.

Świetną częścią nowego interfejsu jest mała sekcja która pozwoli Wam być na bieżąco z nowymi aktualizacjami w MarketPlace, tym co mieliście zawsze na względzie! :D

Edit: Another cool thing is that the character on holding the weapon is actually shooting the weapon that is equipped! And we can already see what dual weapons our medic fans will equip xD - nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć

Pozostaje czekać, być może tą niespodzianką jest Bikini Event =)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe Bronie w Item Shopie? pff srać na nie. Ja tu liczę na Costume System ;). Dzięki za info.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@UP To SS z nowego IS naszego wr.

Widzę, że wzięli się ostro do roboty w tym roku. Kto wie co jeszcze dodadzą w najbliższym czasie :)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Ja mam nadzieję że zrobią coś z tymi lagami bo już mnie dobijają -.- A ten nowy interfejs is'a to trochę marny jak dla mnie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

No No trochę wzięli się do roboty.

Dzieki za info myślę, że będzie więcej niespodzianek :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Oby tak dalej, ostatnio coś zaczynają robić, może dodadzą nowe bronie do IS.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jeśli ma być nowy is to znaczy że będzie Med Kit 2 w zakładce PX mam nadzieję chociaż bo tak jest w koreanie. Daliście screeny textur z folderu warrock... one są z koreana ale jest jakieś 25% szansy że będzie Costume ;).

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Jeśli ma być nowy is to znaczy że będzie Med Kit 2 w zakładce PX mam nadzieję chociaż bo tak jest w koreanie. Daliście screeny textur z folderu warrock... one są z koreana ale jest jakieś 25% szansy że będzie Costume ;).

Naprawdę ciężko mi Cię odpisać i Cię nie urazić ze względu na to że jesteś moderatorem. Tak więc postaram się lekko. Jak widzisz na teksturach, nazwy przycisków są sprowadzone do j. Angielskiego i Tureckiego. Po za tym nazwy tych tekstur to New_ItemShop. Tak więc kuźwa, jak nie wiesz - to nie komentuj.

Opublikowano

Te is przypomina mi bardzo indonezyjska wersje :) bo jest tak samo

Moge sie zalozyc ze pewni wprowadz tez g1 do gry bo kostiumy to pewnie za nie beda :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Też powinni zwiększyć ilość dinar po rundzie, lub zmniejszyć ceny, ponieważ ktoś kto nie siedzi non-stop i nie gra w WR ciężko zarobić ileś K dinar...

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ehhh.. W co te dzieci nie uwierzą...

Te ss są z Indonesia to 1.

Costume System nie wprowadzą w jutrzejszym patchu to 2

Skoro ma być Update związany z IS to nieskdzianka też powinna być z nim związana. (nowe bronie w IS) to 3

G1 nie wprowadzą to IS (jak cash w indonesia) to 4

I nie wierzcie we wszystko co tu piszą. Bo jeden gówno wie, drugi pisze dobrze a pierwszy pisze że ten drugi pisze źle i wszyscy wierzą pierwszemu....

Przykład: Post nr. 18 i 21 (smoke i Artem) to 5

Opublikowano

Ehhh.. W co te dzieci nie uwierzą...

Te ss są z Indonesia to 1.

Costume System nie wprowadzą w jutrzejszym patchu to 2

Skoro ma być Update związany z IS to nieskdzianka też powinna być z nim związana. (nowe bronie w IS) to 3

G1 nie wprowadzą to IS (jak cash w indonesia) to 4

I nie wierzcie we wszystko co tu piszą. Bo jeden gówno wie, drugi pisze dobrze a pierwszy pisze że ten drugi pisze źle i wszyscy wierzą pierwszemu....

Przykład: Post nr. 18 i 21 (smoke i Artem) to 5

Mhm.. kolega najwyraźniej cierpi na jakąś chorobę. Zobacz na tekstury, nie są one z wersji Indonezyjskiej. Po za tym, są potwierdzone informacje na to że ten update nastąpi, więc stul dziubek i nie udzielaj się. Przynajmniej nie w tym temacie. Idź do szkoły i ucz się od podstaw angielskiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...