Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam otóż mam takie pytanie..mam na EU : MARS postacie blader 152 oraz warrior 120...ale zielonego pojecia nie mam gdzie najlepiej dropic kase i w jaki sposob zeby jak najszybciej zdobyc jakies ogarniete w miare eq?? Czy ktos mogl by pomoc? Bo bez eq to ani procenta nie nabije..a death penalty max....Wiem znam sposob ze w UG Osmy dropic...ale to zmudne i w kij dlugo trwa...

Co gorsza ostatnio robilem osm martialsuit z ampem i spalilo na +7 xD

Z góry THX za pomoc :D Jak coś moje gg 21082119 a skype : eliewisnia

Edytowane przez xxWisniaPLxx

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Ja na 110 bl kiedy miałem go po hacku to też nie wiedziałem jak kase zarabiać (mówię co robiłem przed tym upem) ciągle spamowałem sobie lidy, eody na uch bądź ucm dało się zarobić a jak miałeś farta to amp :D Mi się zawsze wzracało :P Może to też żmudne, ale się opłaca jak nie masz wejściówek to musisz je podropić w ug (ja w 1h miałem 3x EoD i 2x RS, a lidy to chyba z byczków w FR dropią :D)

76561198056612716.png

Opublikowano

od czasu do czasu takze oplaca sie isc na wara i nabic min 30pkt, jak dostaniesz nagrode (ta kapsulke) to otworz, ja bylem ostatnio 4x w ciagu dnia i z 2 z nich polecial itemek na defa lv7 chyba 43 defa na 30 sek, ale u NPC mozna go sprzedac za 50kk za sztuke! a on jest przypisany do konta wiec sellnac idzie w sklepie, niezbyt oplaca sie uzywac chyba ze juz MUSZISZ i wiesz kiedy uzyc, tak to lepiej sprzedac

na wara byle jakie eq byle bic dosc duzo, bierzesz pt i bijesz moobki i kilku kolesi jak sie uda, byle kapsulke zdobyc

normalne zarabianie to moze byc spamowanie dungow, najlepiej LiD'a bo dosc czesto ampy dropia (kiedys przed update w 1 dzien zrobilem 30 LiD'ow i droply 4 ampy ktore troche ulepszylem i sellnalem za min 120kk za sztuke, ponad 500kk zarobilem)

zawsze tez warto bic moobki zwykle bo mi dosc czesto takze z nich UCH dropily

Opublikowano

A gra ktoś na marsie?? Mógłby mi ktoś pomóc?? Moje gg : 21082119 z góry THX

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...