Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Rejestracja I Transferem Postaci

Iska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem że to forum o czitach ale mam problem z zarejestrowaniem konta.

Stworzyłem sobie konto o takiej samej nazwie i haśle jak na starym globalu. Problem polega na tym że nie dochodzi już od ponad miesiaca email aktywujący konto i nie mogę zrobić tym samym transferu postaci na nowe servery.

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

A jest jakas opcja zmiany emaila? Bo w przeciwnym wypadku moje konto jest stracone...

www.worldofminecraft.pl

Opublikowano

@up

Mozesz jasniej, bo nie bardzo rozumiem o co ci chdzi. Jesli nie potrafisz czytac po angielsku popros kogos zeby ci przetlumaczyl i przestan plakac nad straconym mailem. Nie beda przeniesione tylko zbanowane konta.

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

Dobra, sytuacja sie juz wyjasnila....

Wystarczy ze znasz login i haslo do gmo konta, a jezeli zaakceptujesz warunki webzenu zostanie ono przeniesione na nowe konto (nawet o innym loginie)

www.worldofminecraft.pl

Opublikowano

No ale jeśli nawet wystarczy ze zaakcepuje ich warunki to zostaje pytanie jak to zrobić żeby sie zalogować jak założyłem konto o takich samych danych ?

tylko z problemem emailu wp.pl bo tam niedoszedł mi jeszcze a konto ma mjesiac na webzenie

Opublikowano

a ja mam inne pytanie co do migracji ...

trzeba zrobic nowe konto na webzen / i wpisac tam dane od konta gamerfirst | a jezeli mialem konto gamerfirst na ktorym mialem postac 80 lvl DW + dodalem do tego konta zwykle konto SM 2xx lvl z dobrymi itemkami | to oby dwie postacie z 2 kont mi przerzucą na to nowe konto webzenowe ? czy do tego SM mam zrobic osobne konto i wpisac normalny login i haslo ? nie gamerfirstowy ? ;/

Opublikowano

prosze o przetłumaczenie bo te internetowe translatory so do dup..!!

1) To transfer multiple GMO accounts, you must register and create the same number of

multiple Webzen.com accounts.

2) The game data used for this reload is dated back to May 31, 2009.

3) Do not create a new character on the new servers (Helheim, Midgard) until your account

has been transferred. Creating an additional character(s) prior to migration may cause

data integrity issues.

4) If an account or an item is permanently banned or restricted, it will not be transferred.

5) All dates are tentative and are subject to change as necessary.

6) Webzen is not responsible for any errors or lost of data with this transfer.

• Dodaj nową pozycję...