Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Moje eq . Dobre ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre mam eq ? Fms 9 11um kd woja, sury 4. Ebo 9, srebrna 9, nasz 1,5k hp, wyzywa 9, duchowa 6 5b 15 strzały 15miecze 6sztylety 2 do pe , 5 do pz. Kd 4... Buty 1,5k hp . Sokoła 9, lwia 9, budda 9. Mam 73lev :D bm 4x g.

Opublikowano

Fms na tym lvlu porażka [chociaż ma dość dobre um, ale to i tak nie to co szpon +8/9 z kd +4...], duchową bym wymienił na duchowa +9 z 1,5k-2k hp... Jak nie taka, to stalka +5-7 z kd +4 i 1,5k-2k hp. Reszta ujdzie, chociaż zamiast ebo kupiłbym z łez +7-9 z all przetopami :>

Opublikowano

Powiem ,ze przecietne :P.Nie ma nic specjalnie wybonowane a fms porazka :D . Na tym lv obowiazkowo szpon.

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

Był szpon 9 z kd 3 to wyjąłem i świętego zrobiłem xD.. :D Nudziło mi się. :-) a fms bił tak jak szpon :-)

Mówię,że szpon walił z kd tak samo jak fms, a kd 4 by troszkę więcej walił... Więc...

Opublikowano

Nic nadzwyczajnego :D

Fajne eq.

Ale z fmsem tak biegać, to nawet nie ładnie na takim lvlu :D

Ta, nuda zabija :D

Ale po co robiłeś ;o

Mogłeś sobie szponka zostawić : d

Ale kup sobie szpona, bo z fmsem to wieś : D

Tak wiec, eq przyzwoite :D

Opublikowano

I po c,.... się chwalisz ? -.-

". Sokoła 9, lwia 9, budda 9" Nie miałeś wypisywać itemów tylko swoje Eq wątpie ze nosisz 3 tarcze naraz -.-

Mam wypisać swoje eq ? -.-

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...