Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu na "Klasy"np. Pleb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Bardzo silnie poszukuje pluginu który doda opcje dla mojego serwera przez która gracze będą odróżniani np. "Plebs" który nie może wchodzić do miasta i budować w dość dużej odległości, jak i nikogo bić oraz najważniejsze że nie może mieć /jobs (Drwal itp), może tylko zabijać mobki i pozyskiwać nasiona z trawy. Następna klasa to "mieszczanin" która może przebywać i budować w mieście, może wyzywać na pojedynek, może posiadać Jobs i dochodzić do gildi. Może również zakładać sklepy itp.. Trzecią klasą jest "Szlachcic", może on założyć królestwo, jak i wtrącić do więzienia. Proszę serdecznie o pomoc, chętni do pomocy przy serwerze pisać na PW, dogadamy się na Skype.

PS. Klasy MUSZĄ posiadać przedrostki przed nickiem.

Pozdrawiam

Epickii

Radosław

Opublikowano

No podalem ci co to za pluginy..Trudno wpisać w google nazwę i pobrać? jeśli chcesz dokladnie wiedzieć jak zainstalować to proszę tylko podaj jaki plugin a ja ci podam stronę z opisem jeśli takowy będę.

Opublikowano

Hmm....

Ja bym po pierwsze zaczął od instalacji pluginów.

To co opisałeś wymaga troszkę czasu ale jest do wykonania chociaż obawiam się, że odnośnie tej trawy i zabijania mobów będzie problem.

Owszem będą mogli to robić jak i również zbierać drewno itp jednak już bez wcześniej przypisanej pracy.

Jeżeli zgromadzisz potrzebne pluginy ( mowa tutaj o Permissions, Jobs, Towny, Jail i jak coś jeszcze znajdę to dam znać ) mogę skonfigurować Ci plik permissions.

Więcej na GG