Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] asd1111 vs. CrevaN

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie zagłosuję na pracę z monokolorem.

Pomimo tego że Crevana w ogole mi sie nie podoba, a asd111 ma ciut lepszą, lecz tylko z powodu stocka (ciekaw jestem co by było gdybyście mieli się zamienić stockami...).

Ale nie będę oceniał materiałów.

Głos na CrevaN'a.

Na przyszlosc -- nie rob takich pustych i ciemnych prac, a najlepiej takich malych, bo nic nie widac i w ogole beznadziejne sa. ( oceniam pod gust, jak ktos sie ze mna nie zgodzi to to zrozumiem )

Asd1111.

Zle umiejscowienie napisu .

Brak zrodla swiatla.

Glebi.

+ all zjebane monokolorem.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

asd1111

Dlaczego?

Creavan, ja tu widzę kobietę i teksturę. Głębia i światło jest, ale to jest mdłe.

Nigdy nie zagłosuje na mdłą pracę.

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Sorry, ja w takie cos sie nie bawie

tu cos z galerii asd

Napisano 13 lipiec 2011 - 09:53

Nowa praca:

bioshock.png

PS. Oceńcie jeszcze tą prackę ze śmiercią..

Godzina wstawienia pracy 9:53 a godzina rozpoczecia pojedynku to 19:59

5pkt regulaminu podpunkt F

F.) Podczas trwania pojedynku użytkownik nie może opublikować wcześniej wykonanej pracy, która pochodzi z jego galerii.

I napisze to teraz, mialem napisac po pojedynku, ale. Uwazam ze glosy kilku userow byly nieobiektywne, kilka osob ktore nie maja nic wspolnego z FA przyszlo oceniac tutaj z dzialu Minecraft na ktorym to udziela sie asd. takze, wiem ze bedziecie uwazac ze boje sie przegrac, wisi mi to, ja wiem swoje, ale pojedynek niesprawiedliwy, praca byla pokazywana w galerii przed rozpoczeciem pojedynku.

Tamis, teksture ? Moge Ci wyslac xcf zobaczysz co tam jest zrobione, ale i tak, liczy sie efekt.

167161466687770313241.png

Opublikowano

@Up: Tak prace wstawiłem do galerii, ale na na krótko (2h), iż uznałem że jest fajna, i wyzwę kogoś, więc z galerii usunąłem.. Gdy już wstawiłem do pojedynku, to edytowałem znów ten post i znów ją dodałem do galerii..

Praca była krótko w galerii (2h), poza tym co się stało jej przez te 2h?? Nie poradzili mi nic, tylko napisali że fajna i że robię postępy..

Mam nie pisać w MineCrafcie bo według niektórych ludzie oceniają prace subiektywnie?? I tak tam za dużo nie pisze... Jak byłbym modem to rozumiem..

Praca w galerii była tylko 2h, nikt nie mówił co jest źle, co poprawić itd.. Więc nie złamałem regulaminu.. A to że niektórzy na mnie głosują, to nie moja wina, po prostu praca jest godna oddania jej głosu..

PS. Widzisz tu kogoś z działu MC oprócz Wns??

Nothing to do here.

Opublikowano

Praca w galerii jest do tej pory. Chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem

Podczas trwania pojedynku użytkownik nie może opublikować wcześniej wykonanej pracy, która pochodzi z jego galerii. Jakby ktos mi nie wierzyl to na 4 stronie jest ta praca

na 5 dodal ta sama...

Aha, asd nie tlumacz sie, bo dobrze wiesz ze to ja mam racje, praca nie znikla ani na sekunde od dodania, czyli od 13 lipca godzina 9 53, nie czytales regulaminu dzialu i postapiles niesprawiedliwie.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Skąd wiesz że nie zniknęła?? Zniknęła.. Koniec tematu bo się spam robi.. Nie udowodnisz mi że nie zniknęła..

Nothing to do here.

Opublikowano

5pkt regulaminu podpunkt F

F.) Podczas trwania pojedynku użytkownik nie może opublikować wcześniej wykonanej pracy, która pochodzi z jego galerii.

Pojedynek wygrywa CrevaN z jasno zaistniałych powodów.

Następnym razem czytajcie dokładnie regulaminy działów oraz nie spamujcie, bo nie będzie za ciekawie <_<.

Gratulacje.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...