Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam scrackowanego elfbota , który mi niestety nie trybi. Gdy próbuje go włączyć jest napisane : System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu. Dodatkowo elf nie ma swojej "normalnej" ikonki tylko zwykłą. Dodam, że mam windows xp i na mojego użytkownika są nadane prawa administratora. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję :]

Opublikowano

Elfa nie ma już od 11 miesięcy więc jeśli próbujesz na tibia 9 + (9.10) To Ci nie zadziała -.-

Dostępne boty płatne : BlackDproxy , NEObot

Bezpłatne : Tibiaauto

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Obecnie są 2 boty.Neo który jest nie wykrywalny i bardzo dobry i płatny xD na szczescie nie duzo, i tibiaauto która jest darmowa i wykrywalna.Co do elfa to na jakim kliencie go próbujesz uruchomić??Powyżej 8.62 się nie da^^

Opublikowano

Nie pamiętam jak było na xp bo mam 7 ale spróbuj "uruchom jako administrator".Masz service packi wsystkie??framework??Wyczyść kompa z syfu(wirusy itp.)

Opublikowano

Sorry, ale jestem zielony w tych sprawach. Jak sprawdzić czy mam wszystkie service packi i framework? Próbowałem wcześniej na administatorze też nie pomagało, teraz nie mam na niego hasła. Ale tak jak napisałem mam nadane wszystkie prawa administatora.

Opublikowano

Moj komputer->własciowosci i tam ci powinno pisac jaki masz Service pack.A co do framewroka to wpisz w googlach net framework 4.Nie jestem pewnien czy to jest potrzebne do elfa ale spróbuj

Opublikowano

Mam ściągnięte framework 4 i service pack 3. Dodam , że wcześniej ściągając oryginalnego bota, odpalał się lecz później avg wykrylo wirusa w cracku i przestał działać oryginał. (mam nadzieję że zrozumiecie) Próbowałem wyczyścić cccleanerem itp. Podczas instalowania oryginału zaznaczyłem opcję "Run Elfbot NG" i wyskoczył błąd CreateProcces; code 5.

Opublikowano

Niestety nic nie pomaga. Rezygnuję z tego bota, muszę niestety przerzucić się na ng. Dzięki Cheatek za próbę udzielenia pomocy. :) Do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...