Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka szukam ekipy żeby pograć na cSRO całkowicie od 0.Pisać na gg(xxx) kto by chciał zbierzemy się później i wybierzemy kim gramy i takie inne aha i jeszcze mam pytanie czy nadal dostaje sie broń +77

Edytowane przez wojtek12
Opublikowano

Nie radze grac na csro. i tak nic nie osiagniecie tam jezeli wbijecie wszyscy 110 bedziecie mieli zajebista unie itp. (no oprocz tego ze wbiliscie 110). Nie ma szans z chinolami. Nigdy nikt ich nie zowni mam na mysli fortece itp to co najbardziej sprawia przyjemnosc po wbiciu lvla :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

@up

Prawda, nigdy nie osiągiesz takich itemów jak maja chinole. Poza tym na onq ciągle PK, więcej bugów w grze niż to wszystko warte. Nie polecam grać na cSRO. Jeśli już masz pro ekipę do pt polecam grac na kSRO

Opublikowano

#2UP

No i to jest jeden z tych powodów dla których przestałem grać na csro. Chinole są za bardzo faworyzowani, mając dostęp do vip forum załatwisz sobie czego dusza zapragnie. Żałuję tylko, że wydałem kasę na vip'a i pkt.

Co do topa jak chcesz zaczynaj grać na csro, fajnie się nawet gra, ale jeżeli chcesz coś zdziałać na fortecy czy pvp to musisz trochę kapuchy wjebać w swoją postać :)

Opublikowano

@up

nawet jak on wjebie to to nic nie da. Prawie wszyscy z europy musieliby wydac na sety itp. i tak to nic nie da bo gmowie stoja po strnoie chinoli i akcje typu ze chinole nam odbili fortece z trudem to gm po 5minutach zrobil restart i trzeba bylo czekac tydzien..

sygna1o.jpg