Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie[ Ca Korea

Amerykaniczyk23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem tyle, że jest to najlepiej chroniony i najszybszy serwer wsród wszystkich. Możliwe, że prawo zakazuje hackowania itp.

Co do HUD, to stary na bank jest w Brazyli, a tu nie wiem.

Opublikowano

nie kurwa nie da ...

http://www.mpcforum.pl/topic/396641-tut-jak-zagrac-w-brazylijskie-ca/page__view__findpost__p__2822021

Opublikowano

W Koreańską nawet wątpie że ktokolwiek z MPC próbował. Plotki chodzą że świetne zabezpieczenia, ale chyba niewielu testowało

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zavetti - jak ktoś ma język koreański w kompie to ok , reszte włączasz google translate i coś się tam z tego dowiesz może... W grze? No to wiadomo - musisz znać Europejskiego...

@EDIT

Stronę , reje i download mam...

@EDIT

W reje trzeba KSSN

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

wystarczą Google Chrome i kliknięcie tłumacz z koreański na polski .

Może nie będzie doskonałe tłumaczenie ale da radę coś zrozumieć .

9368_gold.png

Opublikowano

omekpall - wiesz tam wszystko z obrazków masz... Chcesz to ci na PW podeśle linka do tego i razem spróbujemy coś skombinować?

@EDIT

Rejestrować się mogą osoby poniżej i powyżej 14 roku życia. To jest pierwszy punkt rejestracji...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Znalazłem szablon rejestracji na NEXON Korea .

Jak coś podeślę ci na pw bo zaraz będzie,że dodaje reflinki

///i tak ci nie moge dac warna.. :)

Zav

9368_gold.png

Opublikowano
W reje trzeba KSSN

to macie już pozamiatane, KSSN jest jak nasz pesel, więc życzę powodzenia.

@btw. ciekawe jak tam z modami ;D

Opublikowano

sprawdziłeś czy jakiś działa ? ... bo znaleźć KSSN to nie problem, ale musi działać i w tym problem.

Opublikowano

Te KSSN co on podał to tylko do Sro są. Truudno znaleźć jakiś działający(trzeba też wybrać czy CA czy np. Warrock) :rolleyes:

Opublikowano

A jak dostałem bana na mac w ca eu to w koreańską wersję będę mógł grać normalnie?

Oczywiście,że tak .

Dostałeś bana na Eu,a NA i KR to inna bajka

9368_gold.png

Opublikowano

No dobra co do CA Korea to jak na razie nikt nie wie jak tam jest, więc Ci nie odpowiemy. Jeśli ktoś wie niech mi napisze na PW/GG to otworze aby móc się wypowiedzieć

EOT

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...