Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Warwick - o wilku słów kilka

Wujek Gogel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w sensowniejszych grach mocny nie jest a nawet usless, bo ma tylko Q + ew lichbane na normalu mozna sie pobawic zawsze.

Jak cos to ~~ roa,void, lichbane,sorce,void staff, zhonya

Opublikowano

Build co najmniej dziwny.

Nie podoba mi się mieszanie madredek z Void Staf, mimo penetracji magicznej lepiej wpasował by tu się item pod DMG.

Z resztą to tylko moja opinia zagrałem warwickiem tylko około 150 gier, więc mogę się mylić. (Nie to nie był sarkazm)

ahril33wis.png

171-4841-ubda1538.gif

Robię userbary!

Opublikowano

Build co najmniej dziwny.

Nie podoba mi się mieszanie madredek z Void Staf, mimo penetracji magicznej lepiej wpasował by tu się item pod DMG.

Z resztą to tylko moja opinia zagrałem warwickiem tylko około 150 gier, więc mogę się mylić. (Nie to nie był sarkazm)

Zagrales tyle gier i myslisz ze void= fail?Nie wiem w jakiej grze tym warwickiem grales.

Zrozum, ze void robimy kiedy enemy stackuje m.resa bo nasz dmg bazuje na asp i m dmg a bez penetracji bedziemy biegajacym suppresem i nic wiecej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze to jest tylko jedna z metod gry WW, druga mówi o max'owaniu szybkości ataku i krytycznego uderzenia.

Poradnik dobry, jak i build, chociaż jak ktoś wspomniał, to kwestia osobista.

aaaaab.jpg

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."

"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".

Sun zi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Up,

Pierścień Dorana, po ang. Dorand Ring. ;D

Warwick to jungler, jezeli dobrze myslę. wiec mi się przyda. ;D Dzieki.

36733859559970154671.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...