Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Sbot Crack V9 By Weeman.

dorczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiesz co ja ci powiem,ze masz najebane we łbie,ty głupia kurwo wychlastana murzyńskim kutasem,jesli ci dalej nie pasi cos to podbij do krakowa ty rudowłosy patałachu ,smierdzaca kurwo z pod lidla. Wracaj do łazienki stary czeka z pała murzynska,pewnie mu opierdolisz n00bie.

HAHAHAHAHAHA nie wpadło mi by do łba ja pierdole aż sie zsikałem ^^ HAHAHAHAH ej już nie spamujmy bo jeszcze bana dostaniemy za byle gówno na kilka dni nie zniżajmy sie do poziomu n00bka

@EDIT zobaczymy jakiś był by z ciebie kozak jak byś zajechał do gdyni lub pod mój blok kozaczku za dyche sam bym cie najebał jako iż mam 14 lat ^^

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

waldes jebal cie pies i zdechl.... wracja do swojego starego nawet jak by byl na madagaskar to i tak bys zrobil mu palke w koncu to u was rodzinie mozesz mi pomarszczyc freda na nic nie zalugujesz gnido

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Spoko ,poprostu pocisnoł mi na rodziców,myśle ze koniec sporu,omentcz juz ci powiedzialem co i jak,pisz na pm albo podjedz do krakowa,skoncz wyzywac uzytkowników tego forum.Chcesz odreagowac to głowa w mur.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano
waldes i drugi gejek co do noobka to noobek to wasze przeznaczenie

kurwa upierdoliłbym ci ten zjebany ryj gdybym tylko mógł jak mnie ręce świeżbiąj żeby ci wyjebać takiego pożądnego frontala na ryj o.O

dobra waldes ma racje koniec sporu

a niech noobek se pierdoli głupoty

@EDIT sory bo frontal to z buta ^^ więcj mnie nogi świeżbią

@DOWN

czekam w rumii frajerze

ja już nic nie pisze >__>

Opublikowano

dorczu frajerze jebany pod cela meczony czekam na twoje pro elo teksty narazie mi sie plakac chce tylko pamietaj bez nerwow bukekeke

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

My decydujemy o tym, jak wykorzystać czas, który jest nam dany hmmm to chyba tylko do nas bo ty jak dostaniesz kutasa do ryja to nie dycydujesz czy masz ssac czy wciagac

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Widocznie ty dzis nie dostaniesz jednego,Mam pytanie,Wycisnoles juz wszystkie kroplne spermy staremu? Jak tak to wypij,i idz do kolegów,moze ci wkutaszą bądz poopierdalasz wacka.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

waldes ze masz w domu tata i tate to nie znaczy ze wszyscy sa gejemi opanuj sie wiem miales trudne dziecinstwo.... co dzienie stary ci sie sposzczal na oko hahahaha

1325845644-U48159.gif

Opublikowano
waldes ze masz w domu tata i tate to nie znaczy ze wszyscy sa gejemi opanuj sie wiem miales trudne dziecinstwo.... co dzienie stary ci sie sposzczal na oko hahahaha

ZAMKNIJ MORDE CWELU !!!

jak chcesz się wypłakać to do taty na buty żeby twoją mame ( lub tate ) po piźdze kopał "tak zaczeła sie historia" pewnego n00bka z MPCforum

do huja gdzie są admini lub modzi ? no najlepiej to zamknąc ten temat w huj bo sie spam zrobił -.-

miałem nic nie pisać ale ten chuj już mnie o ból głowy przyprawił

@UP ja też xD co wyżej napisałem

Opublikowano

Trzeba zrobic REPORTA w temacie bo to przechodzi wszelkie granice!! dajcie sobie siana z tymi wyzwiskami jak chcecie sie powyzywac to popiszcie na gg lub pogadajcie na skype i zalatwcie ta sprawe a nie sie wyzywacie, bo widze tu 1.5 strony wyzwisk. Żenada ;/

//Ciach

Opublikowano

Co za ludzie... Szkoda gadać. To nie jest forum dla takich prostych ludzi jak wy. Bardzo proszę o zamknięcie tej małpiarni.

ichigodj.jpg

Jeżeli to przeczytałeś to JP ( jesteś pedałem ^^)

Im a

SHINIGAMI...

Opublikowano

Hahaha ale sie uśmiałem czytając ten temat...

Nie jeden raz bym chętnie tu komuś pojechał ale sie powstrzymuje bo to nie ma sensu i wam też radze to zrobić.

@Topic

Moim zdaniem nie ma ie już co bawić w te scrackowane sboty. Lepiej ściagnac srokinga i bez stresu bocić :]

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Co to sie kuzwa robi z tego forum... jakas banda dzieciakow z murzynskimi tekstami sie tu panoszy ? proponowalbym po baniaczku dla tych 12 letnich kryminalistow bo forum zaczyna mijac sie z celem powstania...

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

ej no bez przesady ale ten koleś mnie porządnie wkurwił ... obiecuje porpawe

i btw. mam 14 lat

sam niemoge uwierzyć że uczestniczyłem w tym spamie o.O

• Dodaj nową pozycję...