Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 : Witam otoz chcialem sie z kolesiem zamienic kontem a on oszukal i stracilem konto ale nadal jestem zalogowany na jego koncie na stronce metin2.pl lecz nieznam passow ani nic czy moge cos zrobic

2: czy znacie jakis sposob zeby ukrasc komos konto przy takzwanej wymianie czy jakos innaczej ??? wiem ze to chamske ale chce jakos odrobic eq ;/ ????

Prosze o odpowiedzi dam duzo + za kazda odpowiedz

Opublikowano (edytowane)

Jeśli jesteś zalogowany na stronce to zmień e-maila na jakiegoś innego swojego. Potem dajesz zapomniałem hasla, i na e-mail już Ci wszystko przychodzi.

@Edit Sory, nie pomyślałem ; / Chyba nic się nie da zrobić..

Edytowane przez Kangaroox

Nie jestem tu dla reputy

Bo te plusy i minusy są do dupy

Ja tu jestem by pomagać

No i też żeby z userami poggadać

Opublikowano

Jeśli jesteś zalogowany na stronce to zmień e-maila na jakiegoś innego swojego. Potem dajesz zapomniałem hasla, i na e-mail już Ci wszystko przychodzi.

Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach. a tak wgl nieznam jego e-maila a trzeba potwierdzic na nowym i starym

Opublikowano

Niestety,musialbys chociaz znac jego haslo do e-maila ktory masz podany w jego profilu.

To ze jestes zalogowany to nic,nie znasz parametrow konto wiec nic nie zrobisz

sstwc.jpg

Opublikowano

tak noobie tylko by on mogl zmienic meila na swego to by musial na starym meilu tamtego goscia zakceptowac zmiane meila.nie pisz glupot lepiej zamlicz.nie stety nic nie mozesz zrobic.

Opublikowano

1 : Witam otoz chcialem sie z kolesiem zamienic kontem a on oszukal i stracilem konto ale nadal jestem zalogowany na jego koncie na stronce metin2.pl lecz nieznam passow ani nic czy moge cos zrobic

2: czy znacie jakis sposob zeby ukrasc komos konto przy takzwanej wymianie czy jakos innaczej ??? wiem ze to chamske ale chce jakos odrobic eq ;/ ????

Prosze o odpowiedzi dam duzo + za kazda odpowiedz

Na MPC nie pomagamy kraść kont ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...