Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam w tym temacie chce z góry poprosić o podwieszenie lub jakieś coś ponieważ to jest dość przydatne dla graczy którzy chcą się np farmić

Trik dotyczy taxi w party na 2 lub wiecej taxerów

Wiadomo że taxer zazwyczaj ma hlvl który zmniejsza ilość sp oraz expa który dostają taxowani a więc istenieje możliwość rozstawienia TAXERÓW ORAZ TAXOWANYCH na pewien sposób który pozwoli uzyskiwać wiecej sp oraz expa.

Jak wiemy w pt czym większy wspólny lvl tym mniej wszystkiego np: taxer 80lvl, taxer 80lvl, noobek 20, noobek 20 = 80+80+20+20= 200 teraz tą liczbę dzielimy przez liczbe osob w party <chodzi o party auto exp> , w przykładzie widać 4 osoby a więc dzielmy exp na 4 i widzimy że mając 50 lvl np na ongach w sumie malo dostaniemy expa poniewaz jest za duże róznica jednak da sie tak sprytnie zrobić aby

80+20+20=120 :3 = 40 widać różnicę 10 lvli to nie mało ale jak tego dokonać???

triktaxi.png kreski jest to moja mega odległość między taxerami samemu jednak trzeba wymierzyć i sprawdzić

Rozstawienie jakie widnieje na obrazu jest jasne, osoby taxowane są po środku na tyle blisko aby widzieć taxowanego, lub aby sp oraz exp dochodziły jednak osoby taxojące nie mogą siebie widzieć wzajemnie.

Da się to robić nawet na 3 osoby osobiscie sprawdzałem na hunach rozstawienie takie.

Dzięki temu można wyfarmic 80k/24h to jest na moim przykładzie udowodnione i 68lvl x 3 wizardzi

A więc temat może okazać się przydatny prosze o zainteresowanie się przez adminów i życzę miłego farmienia oraz gry.

WIDZIMY SIĘ NA SZLAKU ;d

Edytowane przez SilkroadFan

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Nic nadzwyczajnego, oczywiste... taxerow ustawia sie tak zeby nie siegali expem do siebie, zeby tylko do taxowanych dochodzilo... od party bierze sie osoby z jak najnizszym lvlem zeby zanizyc srednia party... nie ma co o tym pisac poradnika

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

No nie jest zaden Trik i w dodatku wszyscy to wiedza że jak Śr. lvl pt jes nizszy od lvla mobka to exp jest x2. Na isro jest tak od zawsze zreszta na wszystkich wersjach silka tak jest i zawsze było.

I wiadomo równiez nie od dziś że najlepszy exp w taxi jest jak masz 10-12 lvl nizszy lvl od mobka na którym jestes taxowany.

Opublikowano

istnieją setki graczy którzy zaczynają grę jednak takich rzeczy nie wiedzą, a takie informacje to nie mi musicie mówić

To że nowy gracz nie wie takich rzeczy to logiczne

A częstą odpowiedzią naszego kraju jest " nie chce mi się tłumaczyć" jak to leniwy polak nic nie wytłumaczy to taki player może sobie na forum wypatrzzeć co trzeba...

Pamiętajcie że nie każdy gra 5 lat w silkroada... Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

#UP

Jak właśnie takiemu polaczkowi się nie chce tłumaczyć to są takie rangi jak moja, które zawsze w miarę możliwości pomogą. Mpcforum jest o cheatach do tej gry, po info mogą się dodatkowo zgłosić na inne fora.

Co do tematu to wszystko jest wiadome i jasne jak słońce, nawet debil zna takie ustawienie, żeby nie kraść expa.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...