Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Sbot Crack V9 By Weeman.

Diego_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CZEGO? O co ci człowieku biega?

1.Nie uzywaj ciagle capsa bo mnie to irytuje

2.Jakbys nie zauwazyl to w silku przewaznie serw jest zajebany wiec nie wiem z czym masz mozgu problem

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

Diego_ zamknij p**** i naprawde pierdolnij sie ^^ boczke jest w porządku zawsze serwy są fulll fagasie ;/ i boczek ma racje jesteście jacyś popierdoleni ... należało by sie temu fagasowi bana na kilka dni albo przynajmniej ostrzerzenie >_>

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

GŁUPI człowieku to nie jest od tego ze serv jest full tylko od cracka bo jest zbugowany wiec nie perdol głupot. Bo widac ze nic nie wiesz.

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Przestancie jebac juz kurwa.. Czy to prawda ze ma keylogga?? Bo ktos tu sie wypowiadal ze ma i nie wiem czy pobierac

Opublikowano

I tak nie działa bo za kazdym razem po wyskoczeniu ze jest full serv musisz od pczątku właczac silka bo nie da sie klikac connect. Pżynajmiej ja tak mam.

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano
Dear Forum members,

Regarding Sbot crack by WeeMan

Quote:

Originally Posted by WeeMan

It will only reconnect 2-3 times then you need to restart it. This version is getting to old. So if it doesn't work GTFO.

The version of the cracked sBot is too old, Too buggy, And doesn't outfit the current system of iSro.

So the moderation team won't be accepting any Sbot crack threads for the version 1.22(too old) Because the threads always getting spammed by Why my crack isn't working, why i can't reconnect, where's the link to the hardmod , etc ....

Good luck

INFORMACJA DOTYCZACA BOTA !! Mysle ze to juz koniec z crakowaniem sbota, i dobrze ;]

//Ciach

Opublikowano
INFORMACJA DOTYCZACA BOTA !! Mysle ze to juz koniec z crakowaniem sbota, i dobrze ;]

Przykładem jest chociażby ten temat ;/

Cały spam bo serwer full omg ; 0

76561198001815076.png
  • Dodaj nową pozycję...