Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś do gry! | Tylko tutaj!

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukam ludzi do gry 

wymagania

- minimum 15 lat 

- kultura słowa 

- znajomość podstaw 

mam własną gildie i własnego ts 

skype Mastyfink

na freak wow info priv

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick: Quort

Patch: 3.3.5a

Server: Sunwell

Level: 58 hunter

Frakcja: Horda

PVE/PVP: PVE

Kontakt: najpierw pw na forum i wbijamy na tsa :)

Dodatkowe Info: Mutacja,miej gadane to sie dogadamy ;)

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Gatuxr
Patch: NWM 
Server: Global-Burnin Legion 
Level: 67
PVE/PVP: Raczej pve bo pvp nie ogarniam :D
Kontakt: skype lub ts tylko że nie mam mutacji ;/

Skype Adam.baczyk
Dodatkowe Info:  Jestem nowy w wowie ale troszeczke ogarniam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

A wiec tak poszukuje kogos do gry na globalu. Aktualnie TRIAL, ale po wbiciu 20 lvla kupuje wowika i coby sie nie nudzic przydalby sie ktos do wspolnej zabawy.

Nick: Archlordbl

Serwe: BL

Level: 20 zaraz

Frakcja: Alience

PVE/PVP: Zazwyczaj w grach sie ustawiam na wspolne raidowanie, nie pociaga mnie PVP.

Kontakt: Skype (takiptaszek) albo tutaj.

Dodatkowe info: Tak jak pan wyzej, czyli jestem nowy w Wow'a. Nigdy nie gralem po za sprobowaniem kilka razy i konczeniu na 20 lvl :D

Co do serweru to moge zaczac na kazdym innym z kompanem.

Moj wiek to 22 lata, ale umyslowo ciagle dziecko :)

Pozdrawiam.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Nick: Dex
Level: 1
Frakcja: Alliance
Kontakt: GG:12305803 lub priv na forum
Dodatkowe Info: Szukam ludzi do wspólnego grania od 1 lvl mogą być osoby już obeznane jak dopiero zaczynające swoją przygodę z Wowem. Mój wiek 23.

Opublikowano
Nick:Kacec

Patch: najnowszy

Server: Global

Level: 79

Frakcja: Ally

PVE/PVP: PVE

Kontakt: skype surowiec-1994

Dodatkowe Info: Szukam ludzi do gry :) 21lat, gram 11 lat, w 70% przypadkach heal aktualnie druid. Piszcie 

Opublikowano

Nick: Bocian/Bociek
Patch: Najnowszy
Server: Global-Outland
Level:  poczatki
PVE/PVP: Pvp/Pve
Kontakt: priv na forum
Dodatkowe Info: Szukam ludzi do wspólnego grania . Mozna od poczatku, nie robi mi to roznicy.

Opublikowano
Nick: Priar

Patch: 2.4.3 (TBC)

Server: Hellground

Level: 1

Kontakt: Prywatna wiadomość na forum

Dodatkowe Info: Poszukuję kogoś do gry w systemie RAF, będzie to moja pierwsza postać na tym serwerze. Doświadczenie w grze posiadam.

Opublikowano
Nick: Arden

Patch: Global

Server: Burning Legions

Level: 90

Kontakt: PW na forum (tutaj)

Dodatkowe Info: A więc szukam kogoś do wspólnej gry od poziomu 1 do poziomu 90. Wszystko będziemy robić razem - levelowanie, gearowanie, profesje, wszystko! Jestem w stanie zasponsorować mounty, glyphy, wszystko czego będziecie sobie życzyć (ale bez przesady ;p). Moim jedynym wymogiem jest to, że mój towarzysz dostanie ode mnie zaproszenie na email, tak zwany raf (najlepiej by było, gdyby mój towarzysz wcześniej nie miał założonego konta). Jakie korzyści by z tego płynęły? Aż 3x szybszy exp kiedy expimy razem, możliwość teleportacji do siebie, specjalne mounty i wiele wiele więcej, wiele rzeczy jest niemożliwe do zdobycia bez rafa. Teraz o mnie - lat 15. Myślę, że się jakoś dogadamy. Czekam na propozycje na pw.  
Opublikowano
Nick: Kirmung

Patch: najnowszy

Server: The Maelstorm

Level: 6~up

PVE/PVP: PVP/PVE

Kontakt: Prywatna wiadomość na forum

Dodatkowe Info: Napisałem już temat że poszukuje kogoś kto zacznie gre na swiezo od nowa, znalazła sie już jedna osoba, gramy na Maelstormie w Ally, może ktoś zechciał by nam potowarzyszyć, robie tanka, on gra dpsem, fajnie jakby sie znalazł jakiś healer i instancje by były w pare sekund:)

Opublikowano
Nick: Ciornakrowa

Server: Molten ( serwer prywatny)

Level: 19

PVE/PVP: PVP

Kontakt: GG: 23802612 / priv

Dodatkowe Info: Szukam osoby do pomocy w grze aby mi pomogla rozwiazac questy powiedziec o co chodzi itd. Utknąłem na pewnym etapie gry i nie wiem co robić. Proszę o pomoc
Opublikowano

Nick: Jinglefer

Patch: 5.4.2

Server: Pandashan

Level: 90

Kontakt: skype: teixor

Komputer:

- Intel Core i7-4690k (procesor)

- Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming (karta graficzna)

- ASRock H97 Anniversary (płyta główna)

550711472294225736658.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego wszyscy wybierają na sunwellu Hordę ;---; ?

Nick: Tamp

Patch: 3.3.5 a 
Server: Sunwell
Level: 80
Frakcja: Alliance 
PVE/PVP: PvE
Kontakt: GG 3873551 (rzadko kiedy używam ,ale jednak) bądź przez forum.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Nick :  (Jeszcze nieustalony)
 Patch :  3.3.5a
 Server :  Sunwell
 Frakcja :  Możemy ustalić, ale byłbym za hordą
 PVE/PVP  :  PVP
Kontakt : Priv, GG-3406677 lub skype-igoreczek151
Dodatkowe informacje : Dopiero zaczynam z Wowem, ale to bardzo miła i przyjemna gra, poszukuje osoby, która chiałaby dobrze się bawić w trakcie grania i dużo rozmawiać

Opublikowano

Nick:

Volok

Patch:

Global

Server:

(Realm): Burning Legion

Frakcja: 

Horda (może być też ally, do ustalenia)

PVE/PVP:

obydwa

Kontakt:

forum lub przez steam, wystarcz zaprosić i napisać, nick: Czatas

Dodatkowe Informacje (i tutaj się rozpiszę):

Szukam osoby która chce zacząć grać w WoWa, mam do zaoferowania wysłanie refferal linka.

Co to oznacza?

1. Grając w party mamy exp x300%, gwarantuje to 90 lvl w 2-5 dni

2. Grając ze mną w party będziesz mógł się poradzić mnie w sprawach dotyczących WoWa

3. Miejsce w Gildii

4. Pomoc finansową (oczywiście gold w grze)

5. Dużo dobrej zabawy

6. Kiedy otrzymam darmowy miesiąc gry, pokryję część waszego miesiąca gry.   :D 

Co ja z tego będę miał?

1. exp x300%, na tym najbardziej mi zależy gdyż lvlowanie 3 postaci jest strasznie męczące

2. Mount dwuosobowy

3. Darmowy miesiąc gry

4. Wiele radości z możliwości pomocy nowemu graczowi

Zapraszam do gry na5982314046295411203634.png realmie Burning Legion, horda czy alliance, mogę grać i tu i tu (preferuję hordę), jedyna różnica to że nie będę mógł was wspierać finansowo po stronie alliance

Dla sprecyzowania aby referal link zadziałał, muszę wam wysłać na maila przez blizzarda link do stworzenia konta battlenet, po tym jak stworzycie musicie na tym koncie kupić World of Warcraft, wtedy referal link zacznie działać, pobieracie grę i zaczynacie przygodę

Serdecznie zapraszam do pisania w tym temacie lub prywatnych wiadomościach, możliwy jest (i najbardziej dogodny) kontakt przez platformę steam, wyszukacie mnie przez nick: Czatas

Opublikowano
Nick: Quanerr

Level: 5

Kontakt: PW, potem ts/skype

Dodatkowe Info: Miło by było jakbyś ogarniał i pomógł początkującemu. Głos po mutacji i gadane :)

Opublikowano

Witam, dziś zamierzam kupić Battlechest oraz powrócić do gry na globalnych serwerach. Będę posiadać dodatki oprócz Pand. Poszukuję aktywnej i już dorosłej osoby, z którą mogę dobić kilka postaci do maksymalnego poziomu. Nie chcę kończyć na jednej, więc po wbiciu pierwszej zaczynamy zaraz drugą i tak dalej. Wiem, że po tym jak doładuję konto prepaidem dostanie osoba, która mi wyśle link sporo ciekawych nagród. Dlatego też oprócz dobrej dostępności ( kilka godzin dziennie, lecz bez przesady ) proszę o składanie propozycji jak dogadamy się, bym również coś z tego miał.

Kontakt tutaj na pw.

Serwer na którym zaczniemy grę to Burning Legion. Jednak chcę wbić później jeszcze 1-2 postacie na innych, popularnych realmach.

Sam mam 22 lata, dużo czasu. 

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano
Nick: Kabenowsky

Patch: 4.3

Server: Molten (Sargeas)

Level: 24

Kontakt: skype: bartexm21, pw na forum, pw w grze

Dodatkowe Info: -Mutacja wymagana

f8U07UQ.png

Opublikowano
Nick: Nicola

Patch: 5.4+ (najnowszy)

Server: Global Outland

Level: 40

Frakcja: Alliance

PVE/PVP: PVP

Kontakt: skype: xoohardstyler,gg 1083192

Dodatkowe Info: znajomość w jaki sposób moge kupic lepsza bron ze wzgledu na to iż robie questy a ostatni quest na bron to na 15 poziomie obecnie mam 40 i chodzę z naginata  34 poziomu nie ma lepszych rzeczy?:>

Opublikowano
Nick: Burunon

Server: Global - Burning Legion

Frakcja: Horde

Kontakt: Wpierw tutaj na forum później można przejść na jakiś komunikator

Witam, szukam osoby, która chce zacząć przygodę z grą, by zaprosić ją z systemu Recruit a Friend, na czym to polega?

Wysyłam Ci zaproszenie, z którego tworzysz sobie konto na stronie blizzarda, później normalnie wklepujesz kod battlechesta czy już wszystkie na raz. Battlechest to kwestia 37 zł teraz, w tym masz 30 dni gry gratis. No i wtedy zaczyna się zabawa, grając w party możemy wspólnie wbić maksymalny poziom w jeden dzień. Trwa to 3 miesiące i można tak wbić ile tylko chcesz.

Oczywiście ja też dostaję profity, dlatego też oferuję pomoc goldem. Również pomoc merytoryczna jak najbardziej możliwa.

Super opcja dla ludzi powracających lub chcących zacząć grę, bo nic nie tracisz tym, a tylko zyskujesz gold i pomoc.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: jest ich trochę :)

Server: Global - Defias Brotherhood

Kontakt: PW na forum, albo na skype: dawid.men-12 (nie smiejcie się, jak go zakladalem nie znałem jeszcze dobrze j.ang. :))

Poszukuje ludzi do wspólnego grania. Od tak jakieś sPvP, PvP, od biedy może być PvE :). Posiadam dwie postacie na lvlu 90 i jedna jest juz na końcu wotlka, wiec jakby co jestem w stanie przełączać się miedzy nimi. Najlepiej, aby te osoby miały chociaż tę mutacje za sobą i jakiś tam ogar mechanik gry (ale nie ma problemu żebym czegoś nie wytłumaczył, dopowiedział:)). O sobie jeszcze tyle,ze mam 18 lat i w wowa gram juz dosyć długo. Jestem komunikatywny i takie tam pierdoly. Pis Joł.

Opublikowano

Witam szukam pozytywnych ludzi do gry w wowa możesz być początkującym nawet graczem nowym który dopiero odkrywa świat World of Warcraft   jak i zaawansowanym graczem !

Servery : Sunwell , Molten Cata

Kontakt team speak ; ip:

Game-TS.pl  

kanał 11 : Racjonalne myślenie  mam nick PewCsi

Opublikowano
Nick: Ceneq

Patch: 5.4.8

Server: Burning Legion

Level: 22-47

Kontakt: TS3 - TheBetrayers.eu

Dodatkowe Info: Gramy na privach ale nie tylko tworzymy społeczność. Wszystkie informacje oraz wymagania jak do nas dołączyć znajdziesz pod adresem www.TheBetrayers.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...