Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam takie pytanie mam dropa bodziaka 52 aura berek m2 wirek m1 niestety biolog nawet nie oddałem zębów i mam zamiar dobić 55 i do lochu trudnego i teraz pytanie czy ogarnę

eq

smocza 8 defa 4 spalone

rib sr 35 kd 4 exp

zelak 8

czoczik 6 6 siły

ebo 5 bonow w tym 20 zwierzaki

branza srebna 5 bonów/ z łez +2 1.5kpz

naszyjnik 2kpz

fenki 6 2kpz 5 kryt 3 omdlenie

bufki po niecałe 30%

sory że nie w jakimś temacie ale nie mogłem rozkminić w którym

no i chyba tyle jak co to mam też wpka 54 tyle że kijowego fmsa sr 4 kd spalone zbrojka też podobna ale ostrze strach m6 zbroja m7 no i ząbki oddane kim by było lepiej po wbiciu 55?

Opublikowano

ale to są oba dropki :D mogę sobie skołować jakiegoś fmsa z sr 20/30 tyle że potem bym miał mało na pomocnika zdarzeń a tak btw co ona sella róże itp czy petardy :D

Opublikowano

Bodziakiem nie ogarniesz...

Ci mówie sprzedaj riba i kup fms'a śr 30, wyzywke,jakąś zbrojke z 1,5k hp i drop tak długo aż Ci się zwróci te eq dla sury i kup podobnego riba.

Później masz dwa pro dropki, chodź wiadome, że lepiej by było jakbyś sprzedał eq z bodziaka i zainwestował w porządnego WP, bo pomyśl z jakim eq bodziakiem musisz iść na metki mordu, a z jakim wp'kiem :P

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

ok mam fmsa sr 32 dziś bd testował a tak wgl co myślicie o spieniężeniu 2 kamoli i kupieniu za nie te róże itp ?

ps wpkowi wbije 75 jak mi się bd chciało i na mordu go mam już przygotowana truta eq 80 dt i koxxx :D

Edytowane przez szczepacio
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...