Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowe bany i nowy system!

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od dnia dzisiejszego w grze uruchomiono całkowicie automatyczny system wykrywania i walki z osobami stosującymi niedozwolone oprogramowanie.

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4000 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 14000 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

Miejcie sie na baczności, nowy system zostal wprawiony w ruch juz wczoraj.

Osobiscie, tak - dostalem bana. Dlatego nie boce przez najblizszy czas gdyz czekam na uaktualnienie kbota.

Szczerze mowiac to nie wiem jaka jest przyszlosc bocenia po zobaczeniu jak dziala system :)

Kiedys byla mozliwosc blokowania obrazkow (kody do przepisania) w spam bocie na forach.

Ale czy da sie zrobic cos takiego w grze - nie wiem :P

Ledwo co wbilem na druie konto wlaczylem bota na 5h i mam ostrzezenie 1 stopnia. Swietnie! xP

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość Pan Maciek
Opublikowano

To wez takiego arka... Bot 24/7, i nie ma bana, mam kolege co 3 konto robi na KBocie ( zmienial licencje ciagle ), i dostawal bana po kilku dniach, a bot 2-3h dziennie :O

Opublikowano

To wez takiego arka... Bot 24/7, i nie ma bana, mam kolege co 3 konto robi na KBocie ( zmienial licencje ciagle ), i dostawal bana po kilku dniach, a bot 2-3h dziennie :O

Buahahaha! :D

Ja tam jak zwykle nic. Chociaż przyznam się, ostatnie 2 dni nie bociłem, tylko wystrzeliwałem białkę :D

Opublikowano

Ja tam boce od 2 miechów i nic... :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

A co do ostrzeżeń, to gdy np. dostanę pierwsze ostrzeżenie, to poinformują mnie o tym w e-mailu, czy tylko wyskoczy kod, którego bot nie będzie umiał przepisać, a ja dalej nieświadomie będę bocił w najlepsze ?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

kiepawy ten system maja ja od jakichs 2 tyg moze i nawet lepiej 24 na dobe na bocie trzymam tylko robie czasem przerwy zeby napedy podkrecic sepromem;d i zeroostrzezen

Opublikowano

kiepawy ten system maja ja od jakichs 2 tyg moze i nawet lepiej 24 na dobe na bocie trzymam tylko robie czasem przerwy zeby napedy podkrecic sepromem;d i zeroostrzezen

Sepkiem się nie da..

@TOP

kwestia szczęścia...

za duża sygnatura

Opublikowano

od kiedy sepromkiem można napędy podkręcać /?? blink.gif

to dobrego masz kompa że po 2 tygodniach chodzenia non stop jeszcze Ci nie muli.......

Opublikowano

BioBot =P

No coz, po waszych komentarzach zamierzam kupic Kbota.

Jezeli ktos mialby czas to podeslijcie tu linka do kbota (strony gdzie moge kupic). Lub napiszcie jak wy kupiliscie/gdzie kbota :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A ja chce kupic Kbota na allegro ( bardziej mam zapewnione kupno i się opłaca bo jest tańszy o kilka zł ) :)

Więc jak co to polecam allegro najbardziej a dla tych którzy allegro nie lubią to www.kbotiik.com ale ja tam wole się nie bawic w te zmiany waluty euro itd.

Opublikowano

@up

Gratuluję inteligencji, nie wiesz, to się nie wypowiadaj. Kupujesz PSC lub U-Cash za 20 zł i nie ma żadnej zmiany walut... Na allegro od polaków jest DUŻO drożej, za chwilę mi powiesz, że sprzedaje twój wujek/kolega/babcia (ile razy takie rzeczy slyszałem...) Kupujcie TYLKO na kbotik.com. Oficjalna strona bota, najtaniej i dobry kontakt.

@ topic

Rozmawiałem z adminem Kbota o nowym systemie, stwierdził, że weszło takie cudo, ale przez ten czas "aktualizowania licencji" oni również "podkręcili lasery sepromem" :D

Ładuję prawie bez przerwy Kbotem, raz alieny, 5 razy boxy i nic :D

Opublikowano

To konto miałeś mniej niż 3 Miechy bo tak powinieneś dostać ostrzeżenie potem by ci zabrali 40%PD i Poważki ^^

Ja jadę od 3 tygodni na Bio Bocie po minimum 10h dziennie i nic :))

Opublikowano

od kiedy sepromkiem można napędy podkręcać /?? blink.gif

to dobrego masz kompa że po 2 tygodniach chodzenia non stop jeszcze Ci nie muli.......

oj mniejsza o to chodzi o promerium a komp jak komp laptop zwykly razna dzien go zrestartuje i jazda dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...