Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Każdy się już pewnie spotkał z pewną sytuacją : Nie znajoma osoba do mnie napisała z prośbą o wymiene kont.. Zgodziłem się i oszukał mnie koles;/ mam jego gg tylko . Można coś zdziałać czy nie bardzo ? typu Policja itp

Opublikowano

zależy jaka gra, bo np w CA jest zakaz handlowania kontami...

Jeżeli masz screeny z rozmowy to je wudrukuj i idź na policje, może coś zdziałają

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość malutki688
Opublikowano

nic z tym nie zrobisz...wiesz gdzie policja ma takie sprawy...powiedza ze mioglews sie nie wymieniac i juz

Opublikowano

Jeżeli steam to też nic nie zrobisz, pisałem do steam kiedyś o coś tam że mi niby ukradli konto (a się wymieniłem i chciałem odzyskać je) i nie oddali, bo jest zakaz handlu kontami steam.

11hbhnt.png

Opublikowano

Zobacz w profilu czy to jego realne konto ;p

I jedź do niego :)

Gorzej jak podał jakieś z dupy lub w ogóle nie podał...

Ja myślałem że już na takie rzeczy już się ludzie nie nabierają...

Opublikowano

jezeli metin to mozesz ,bo wymiana kont jest dozwolona ,ale jezeli tymi kontami sie wymieniales + dochodzi do tego kasa to po koncie ;)

hersygna.png
Gość malutki688
Opublikowano

no a co sie im dziwisz....co bys zrobil jak by przyszlo do Ciebie dziecko twierdzace ze ukradziono mu konto w jakiejs grze.Wymienil sie, wiec chuj ich to obchodzi.Nie jest to wazna sprawa i praktycznie zadnej straty majatkowej tu nie ma.Zdjecie z GG to chyba tez nie jest dobry pomysl...jak udowodnisz ze to ta osoba a nie ktos kto podszywal sie lub ukradl konto.Spraw przegrana niestety;/ jesli bylo by to na steamie to byla by szansa na odzyskanie onta tu raczej nic nie osiagniesz.

Opublikowano

Na przyszłość zgódź się pod warunkiem że on daje pierwszy, ty sprawdzasz czy to nie fake i dajesz swój.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Od czasu rejestracji tylko ty odpowiadasz za swoje konto.

Po co było się wymieniać? Jeśli już to przez allegro.

Możesz go postraszyć, ale nie sądzę żeby to pomogło :>

EMPTY :C

Opublikowano

Ja bym załatwił to po swojemu...

Jeżeli wiesz gdzie ta osoba mieszka to osobiście bym do niej pojechał i wytłumaczył,że źle zrobiła. ;)

Jeżeli nie wiesz gdzie mieszka to cóż... Nie wiem czy coś zdziałasz <_<

1314539894-U88990.jpg