Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak spawnować zombie/zwierzęta. (MuliPlayer)

Kirra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to potrzebujesz jakiegoś pluginu, lecz zapomniałem jego nazwy ;/. A potem wpisać komendę "/spawn nazwa moba". Niestety zapomniałem nazwy tego pluginu.

Opublikowano

A komenda to /spawnmob "nazwa moba" [Moby: Monster,Giant,Creeper,Slime,Zombie,Skeleton,Ghast,Zombiepig lub Pigmen ew. Pigman.] [Różne pluginy różnie uwzględniają nazwy pigmen'a :*]

18706.png
Opublikowano

A komenda to /spawnmob "nazwa moba" [Moby: Monster,Giant,Creeper,Slime,Zombie,Skeleton,Ghast,Zombiepig lub Pigmen ew. Pigman.] [Różne pluginy różnie uwzględniają nazwy pigmen'a :*]

Możesz też zamiast tego wpisać /spawn nazwa_moba ilość eq. /spawn wolf 64

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Mi to nie działa... Dodałem plugin do pluginów na serwie i jak wpisuje przykładowo /spawn wolf 64 to mi error wyskakuje na czacie. Mógłby ktoś mi powiedzieć, co źle robie?

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Spróbuj zamiast tego zainstalować plugin CommandBook, i wpisujesz /spawnmob nazwamoba ilość.

http://forums.bukkit.org/threads/gen-tp-admn-commandbook-1-5-2-essential-and-useful-commands-item-etc-860.6525/

Opublikowano

masz plusa, bo spawnuje, ale nie wiem w którym miejscu, piszę /spawnmob pig 10 i wyświetla się, że się zespawnowało, ale za cholerę nie potrafię znaleźć gdzie się spawnują. :)

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Pewnie wyłączyłeś zwierzęta na serwerze, wtedy się nie spawnuje. W server.properties masz linijke :

spawn animals=false

zmień na :

spawn animals=true

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...