Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieda Się Zalogować...

_HunT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ... dziś od 8 rano mam włączonego auto logina ... jeszcze nie wbił a co jakiś czas sie przywiesza ...

kilka razy instalowalem od początku silka i nic nie pomogło ... przed chwią był zamknięty zeus ... otworzyli i wbic też nie chce mimo że powinno wejśc za pierwszym ( próbowałem od właczenia serwa do czasu aż się zapełnił , kilka razy włączałem silka od początku i nic nie pomagało !!! )

Dodam że wczoraj było wszystko dobrze i używałem tego samego auto logina co i dziś ... własciwie od wtorku używam tego samego i nie było takiego problemu ... na Zeusa wbijałem bez auto logina więc to raczej nie on jest tu problemem !

Bardzo prosze o pomoc !!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie gram na zeusie ... gram na neptune ... ale chciałem sprawdzic czy da sie zalogowac bo od 8 rano to musi być coś nie tak ... a ze akórat zeus był zamknięty to sprawdziłem na nim .... bardzo prosze o pomoc !

userbarwb.png

Opublikowano

co jest naprawione ?? bo dalej nie moge wbić na jaki kolwiek server !

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bezk kitu ja tez nie moge wogole sie na zaden serv wbic a wczoraj jeszcze moglem ;P nie wiem o co chodzi :P nie wbijam sie to nie gram wyjebane na gejmax :PPPP Proste jak nie masz co robic to w CS'a

Elo

Opublikowano

@ bml123

xD słusznie ,, srać na gejmax " :P

,ale Cs'?

ja tam jak sie nudze to pykam w :

--Metin2

--Combat Arms

,albo pracuje nad hackami :D pozdro xD

Priv : LongJuYt2

Nick : xBartek

Profa : Ninja, Dagg

Królestwo : Shinsoo

Level : 50

Opublikowano

Teraz jak usuneli kod to wbija z 10 000 osob na raz na serwa, nie ma co sie dziwic, teraz na iSRO o wiele trudniej wbic niz na ECSO, bo na iSRO gra wiecej ludzi, pozostalo kupic premium albo wysrac sie na silka ;] tak jak ja to dawno zrobilem :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

to juz na ecsro sie szybciej zalogujesz sj to 2 - 3 razy xD

srać na geymax

@sliwas221

A na kturym serwerze ;p(metin;p)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Ja zawsze robie tak , że jak dostane dc po południu to nawet sie nie loguje ( chyba ze jak wyjde z domu to dam autologin zeby wbijał ). Jak ide spać ~23 wtedy daje autologina a potem 1, 2h potem sobie wstane na 5 min ustawie bota i git. Oczywiście zostaje jeszcze grać w cos innego podczas logowania do SRO ale na moim kompie to nie realne za słaby xD( zaniedługo nowy komp ^^ )

userbar808467.gif
Admin Cienia
Opublikowano

Nuclear udzielił wam odpowiedzi, teraz robi się niepotrzebny spam, zamykamy bar.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...