Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie o INV terraria mianowicie w nowej wersji pojawiła się zakładka BUFF i dlaczego nie mogę do tej zakładki wejść ?

a i jeszcze mam jedno pytanie tym razem nie o INV wiecie może gdzie można zdobyć seta molten fury ?

76561198026315030.png
Opublikowano

Yyym... seta Molten Fury?... Moltem Fury to najlepszy łuk, a jeśli chodzi Ci o seta Moltenowego google i wiki nie bolą! :) Kop jak najniżej, aż dojdziesz do "piekła" jest tam czerwony kamien, dużo go tam jest. Do jego wykopania potrzeba Molten lub Nightmare Pickaxe. Receptury są na Wiki, więc nie będę się tu rozpisywał. :)

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Molten Fury to jest najlepszy łuk w terrarii !;)

Zapewne chodziło Ci o Molten Armor [LINK]:rolleyes:

Hellstone znajdziesz w piekle (piekło jest pod 3-cim poziomem underworlda), recepty craftingu Hellstone Bar znajdziesz na wiki

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Po co piszecie to samo?

@Topic

Masz najnowszego invedita?

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Do jego wykopania potrzeba Molten lub Nightmare Pickaxe. Receptury są na Wiki, więc nie będę się tu rozpisywał. :)

Kolego coś Ci sie pomyliło. Skoro ma wykopać "Hellstone" którego nie ma to jakim cudem ma mieć Molten pickaxe o.O

Jeżeli jednak już ma tego Hellstone bar to Przepraszam ale jeśli jednak masz tego Hellston bar, to "Guilde" ma taką opcje jak "Crafting" wkładasz tak przedmiot i on Ci pokazuje co można z niego zrobić.

Spearow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...