Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie Itemow

WTFNOOB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawic aby sro king szedl do miasta jak ma full inventory i sprzedawal itemki ?

fpzjh9g48chrp63c8am_thumb.png

"W silka się nie gra w silka się loguje "

r26msiojm83iedjs6475_thumb.jpgPaint The Best ! oraz Silk xD

fa3srwbjspmvae0d5z6n_thumb.jpg

http://demotywatory.pl/2032 << "Oni zondzom UWAZAJCIE !!! "

Opublikowano

To zależy jak ustawisz w bocie bo jak nie ustawisz żeby jakieś tam itemy sprzedawał to będzie je trzymał... Musisz ustawić co ma chować do storage a co ma sprzedawać... ;)

Opublikowano

Ja też jadę na SroKngu ale mam również problem z itemami a nie mogę nigdzie znaleźć tej opcji żeby mi wkładał itemy itp prosze o pomoc !

Opublikowano

jak ty takiej opcji nie możesz znaleść to weź ty lepiej zostaw bota w spokoju i zajmij się czymś pożytecznym.I to nie mówie tego tylko do ciebie ale do tych wszystkich noobów co sie biorą za bota a nawet nie wiedzą co to jest.Tyle mam do powiedzenia

Opublikowano

Ja na tym bocie wszystko umiem zrobić oprócz tych itemów . Ale tam jest też jakaś opcja że coś tam z itemami robi ale nie mogę tego ustawić i dokładnie nie wiem czy to do tego.

Ps: Te forum jest po to aby sobie pomagać!!!!!! A tak poza tym to ja zadałem pytanie jak nie wiesz jak na nie odpowiedzieć to poco się odzywasz!!!!!!

Admin Cienia
Opublikowano

@Ryoma

Hmm, jak by ci to wytłumaczyć, poszukaj w zakładkach buttona z napisem [ sell/storage ], wejdź w niego i wyświetli ci się lista itemow po lewej, oczywiście posortowana, gdy lista się rozwinie wybierasz itemow lub jakąś grupę i klikasz ppm na zaznaczone i wybierasz sell lub storage, co oznacza sprzedaj lub schowaj do skrzyni. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...