Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana IP za bohatera (nie poradnik)

amadd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wittaaaam! :D Poprostu chcę sie dowiedziec czy to bedzie mialo jakis wplyw ... do rzeczy : Jestem na serwerze EU i wyslalem ten email na angielski oczywiscie i przyjeli ale pisze takie cos

To zgłoszenie zostało oznaczone jako rozwiązane Lip-11

RiotlogoDo Twojego zgłoszenia przypisano Godric.

Możesz ponownie otworzyć zgłoszenie dodając do niego następny komentarz.

Server

North America

Category

General

Language

English

Czy to bedzie mialo wplyw ze category to north america ? ;p bo czekam 2 dni i jak narazie lipa ; DD Oczywiscie plusy lub minusy dam :)///////////////////edit co jest nikt nie wieee ?: )

Opublikowano

Wittaaaam! :D Poprostu chcę sie dowiedziec czy to bedzie mialo jakis wplyw ... do rzeczy : Jestem na serwerze EU i wyslalem ten email na angielski oczywiscie i przyjeli ale pisze takie cos

To zgłoszenie zostało oznaczone jako rozwiązane Lip-11

RiotlogoDo Twojego zgłoszenia przypisano Godric.

Możesz ponownie otworzyć zgłoszenie dodając do niego następny komentarz.

Server

North America

Category

General

Language

English

Czy to bedzie mialo wplyw ze category to north america ? ;p bo czekam 2 dni i jak narazie lipa ; DD Oczywiscie plusy lub minusy dam :)///////////////////edit co jest nikt nie wieee ?: )

1.Więciej kurwa emotek i kresek wcale mi to nie przeskadza

2.To że dałeś wybrałeś server North America mimo że grasz na EU WCAAALE niigdy nie utrudni pracy czy będzie powodem do odrzucenia zgłoszenia

3.Skoro pisze że zgłoszenie zostało rozwiązane to sprawdz czy masz te chędożone ip i wejdz do gry i kup jakąkolwiek postać - przynajmniej to pomagało z rp.

4. Wpisałeś w nim wszystkie potrzebne informacje?

Opublikowano

1 . To bardzo dobrze .

2. Przyjeli zgloszenie ale mam 2k IP to po co mam kupywac i wypierdalac IP? / Kupilem runy ostatnio i nie dodalo sie ^^

3.Ip nie mam

4. Wpisałem ;)

Opublikowano

Hmm ja mam podobny problem.. A mianowicie wysłałem dnia 10 lipca ticketa do nich z prośbo o zwrócenie ip. Zgłoszenie zostało przyjęte. Napisałem je po angielsku i był określony że server na którym gram to EU... a jednak mam:

North America

Category

General

Language

English

I co ja mam teraz zrobić.? Jeszcze raz wysłać im tego ticketa.?

Opublikowano

Nie chodzi o to.. W zleceniu jest North America... A ja gram na EU i to było napisane w tickecie to czemu mam na North.? O to się rozchodzi żeby nie było potem żadnych problemów wiesz...

@edit. Bo w szczegółach zlecenia jest North America a nie Europa. I to mnie interesuje czy to im nie będzie utrudniało sprawy z moim kontem itp. Czy to już tak po prostu powinno być.? Ale moim zdaniem nie. Ryzyk napisałem ticketa drugi raz takiego samego tyle że zaznaczyłem Eu a nie North. Za pierwszym razem nie musiałem nic takiego zaznaczać to może dlatego. Zobaczymy co będzie dalej. Jak już będę coś wiedział to dam Wam znać co i jak.

Opublikowano

Każdy email wysłany ze skrzynki pocztowej będzie miał north america wyjątkiem są emaile ze strony supportu gdzie można wybrać EU/US. Ważne jest to ,że napisałeś w emailu o EU.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja tam do nich napisałem i gościu mi przysłał wiadomość, że o mnie nie zapomniał ale teraz nie ma czasu tego zrobić

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

nope dostaną 3 razy, ale pewnie i tak jeden odpowie, a na reszte nie zwrócą uwagi

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano
This request has been deemed solved Jul-11

Lextonian was assigned to your request.

Bardzo się ciesze

solved- rozwiązany. Dupa jasiu, jasiu dupa.. :/

Ciekawe ile będą to ogarniać.

Opublikowano

Nie Bd I Nie zrobia tak ;/

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Co to ma byc do chuja ? -.- Kolega wyslal wczoraj i juz dzisiaj mu odpisal kolo ze juz mu wrócili IP a ja 3 dni i chuj w dupie dupa w chuju .. ;/ Zatwierdzili mi ale .. nic nie pisza co to ma byc jakies hajlabajla wakacje sobie urzadzil ziomek ? ;// -.- Chodzi mi o GORDICA .. przypisali mi tego ... czlowieka ;/

Opublikowano

Ja dałem 2-3 dni temu, odpisali mi przed chwila ze niby IP dostałem i ze zazwyczaj tego nie robia ale cos tam cos tam, wloguje sie za te jebane 50min to dam edit czy jest zwrot xD

@Edit

Haha, dostałem 6500pz ze zwrotu + 1000rp za chuj wie co :O . Anivia i Malzahar wita haha ;d

32488.gif

Mam pokój z widokiem, do którego nie przywykłem

A nie mogę zamknąć okien, jakby zawiesił się system

Krążę tam i z powrotem wzrokiem między blokiem a boiskiem

Gdzie dzieli flotę osiedlowy establishment

Dziś znowu sztucznie zmniejszam wielkość źrenic

Bo nie chcę patrzeć na świat, którego nie zdołam zmienić

Wiem ile jest wart mój spokojny sen

I nagapiłem się już dość na to, co widzisz za szkłem.

Daj plus, To nie boli.

:D

Realia zawijam w bletki by uciec przed tym problemem,

Gdzie czas nakręca pieniądz, pieniądz nakręca ściemę.

Opublikowano

Uspokójcie się..

Oni oddają jak najszybciej, tylko trzeba poczekać. A jeśli wam już jakiś czas nie oddają to mają spam albo są zajęci.

Opublikowano

@up

Ale Ty mądryy :) Czemu nie którym oddaja po 1 dniu a innym po miesiacu? 0.o acha i jak , gdzie napisac do polskiego supportu? : ) //// Ja to pierdole tego lol'a pozdro co to ma do chuja byc.... Trawka dostal 1000rp ? OMGF za co ? Sprzedal morgane , tryndamere , asha pozdro - . - ja jebie co za chujee -.-

Opublikowano

ja się zalogowałem i mi oddali 2600 RP, a wysyłałem ze 4 dni temu

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

@up

Ale Ty mądryy :) Czemu nie którym oddaja po 1 dniu a innym po miesiacu? 0.o acha i jak , gdzie napisac do polskiego supportu? : ) //// Ja to pierdole tego lol'a pozdro co to ma do chuja byc.... Trawka dostal 1000rp ? OMGF za co ? Sprzedal morgane , tryndamere , asha pozdro - . - ja jebie co za chujee -.-

W chuja cię robi a ty spinasz dupe. Czekaj spokojne sam pisałem czekam 4dni i zero odzewu.

Opublikowano

@up ..

Ja tez czekam teraz juz 4 dzien ale moim zdaniem troszke nie sprawiedliwie ;) jedni czekaja 1 dzien a inni tydzien o.O // a i ziomek on nie robi mnie w chuja ja goscia z reala znam to widzialem ;]

Opublikowano

@up

ta i co jeszcze?

A co do tematu, ja moge podac kilka postaci czy tylko 1?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...