Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A próbowałeś na innych serwerach?Mi się wydaje że to coś z serwerem a nie z tobą(twoim minecraftem).

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

spróbuj sciągnąć nowszą wersje minecrafta jak nie masz.. ponieważ możesz mieć tak że serwer stoi na MineCraft 1.7_3 a ty masz 1.7_2 albo 1.6.6 nie wiem jaką masz ale spróbuj to co pisze :D

Zbieram ++

Piszę poprawnie po Polsku

sygnawojownik.png

Gram Na AquilaMT2

Nick: Kenal

Królestwo: Jinno

Gildia: Brak

Opublikowano (edytowane)

@up jak by miał starszą werjse by nie wszedł tylko by miał komunikat Out date client

@edit

A może ci kickują xD

Edytowane przez Mr Fan

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano (edytowane)

Ten komunikat kojarzy mi się z trzema rzeczami. Pierwsza rzecz, możliwe że Masz za mało RAM'u i cię wywala. Druga rzecz, net Ci zrywa jakoś połączenie z serwerami. Trzecia rzecz, jakieś lipne serwery znajdujesz. Jeśli chodzi o RAM to wystarczy zrobić plik bat który zarezerwuje ci RAM czyli tworzysz plik .txt wpisujesz w nim:

To jest ukryta treść, proszę

Następnie Plik -> Zapisz jako, wyświetli ci okienko i w polu Nazwa Pliku wpisujesz nazwę typu Minecraft.bat a pod spodem masz ocję zapisz jako typ i wybierasz Wszystkie pliki.

Nie wiem czy ten sposób w ogóle ci pomoże ale lepszy rydz niż nic jak to powiadają ^^

Ps. a to nie jest komunikat:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Kleju124
Opublikowano

Powiedz jaki masz "tunel" na hamachi (ta kropka zielona lub niebieska) lub jaki mają inni uzytkownicy hamachi. Jeżeli posredni to bardzo źle na zadnym serwerze hamachi nie pograsz. a jak masz bezposredni to nie wiem.Jak masz posredni to zobaczy czy masz iternet polaczony przez router lub inna rzecz tego typu. a jak masz modem to na serwerach hamachi nie pograsz ;p (od razu mowie ze nei wiem co to za blad ale moi koledzy czasem tak maja kiedy ja mam przez router albo oni)

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...