Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoklik

gaara1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a twój co ile s wbija???

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

aa ten działa z loaderem bo mi nie chce i czy działa przy minimalizacji

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
hmm... jak widzę ktoś tutaj umieścił złego skana ;)SKAN

ciekawi mnie co to jest "medium risk malware" ;)

M.

To jest bezpieczne, poprostu ten antywirus tak "nazywa" programy robione w auto it, w tlumaczeniu na polski oznacza to mniejwiecej - Zlosliwe oprogramowanie sredniego zagrozenia :P

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano
Mam jeszcze pytanko jak robię coś na komputerze to też mi się wbija na postać ?

Nie piszemy double postów, tak wbija.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie czy da rade jakoś odpalic pod mc, żeby w tym samym czasie ciskało w dwóch i więcej kilentach?

Jest program o nazwie "SRO_Win_Mod" on loguje się na kilka silków na raz.

Opublikowano

Siema mam pytanie idzie ustawic tak zeby zamiast naciskac Enter,naciskal F4?Prosze o odp.

@Down A wogole istnieje taki program bo szukalem i nie znalazelm jezeli ktos ma takie cos pod reka to prosze o linka

Admin Cienia
Opublikowano
Siema mam pytanie idzie ustawic tak zeby zamiast naciskac Enter,naciskal F4?Prosze o odp.

Normalnie nie da się tego zrobić chyba że ktoś zna się na programowaniu i by ci to zrobił.

Admin Cienia
Opublikowano
jak mam uruchomic ten praogram, mam dac zeby migal x i ta ikonka? czy jak ?

Włączasz, klikasz Scan, wybierasz SRO_Client, a następnie AutoEnter.

Opublikowano

D&G mam prosbe do ciebie, moglbys wsadzic ten program - Sro_Win_Mod na jakis RS albo OS bo te linki z mediashare'a nie dzialaja mi znaczy dzialaja ale mam jakis error z Javą

@EDIT albo juz nie :) znalazlem na tym forum tez link od innego kolesia na RS :)

@EDIT2 zajebisty ten program :D wbija mi na 2 silkach na raz a ja siedze na necie :D

Admin Cienia
Opublikowano
D&G mam prosbe do ciebie, moglbys wsadzic ten program - Sro_Win_Mod na jakis RS albo OS bo te linki z mediashare'a nie dzialaja mi znaczy dzialaja ale mam jakis error z Javą

@EDIT albo juz nie :) znalazlem na tym forum tez link od innego kolesia na RS :)

@EDIT2 zajebisty ten program :D wbija mi na 2 silkach na raz a ja siedze na necie :D

Wiadomo, ;) puki co mogę dla innych też go wrzucić

h ttp://www.sendspace.pl/file/ZsoI9YE3/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...