Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo all, mam mały problem , a mianowicie , chciałbym powrócić na polskiego metka i teraz mam dylemat jaka profą grać :rolleyes: . Chciałbym, żebyście mi coś doradzili , może jakieś spostrzeżenia na temat danej profy itd. Przy doradzaniu uwzględnijcie eq bo na poczatek bede miał dobre od kumpla ; fms +9 sr 33 z kd potwora +3 , srebrna +9 , ebo +9 itd .. Co do czasu , który poświęcałbym na grę to nie za dużo nie jestem jakimś pier... no-liferem , gram kiedy chce i kiedy mam na to ochote , wiec tak max 2-3h w dniu , tak więc czas też możecie uwględnić. Licze na jakieś dobre rady i spostrzeżenia co do każdej klasy postaci. Dam + lub - jak tam chcecie :D:D:D

Opublikowano

polecam SURA WP... możesz dużo dropić na tej postaci i jak już all osiągniesz ;P możesz bodego zrobić :P WP KOZAK tak więc nie ma chuja na MARIOLKE :P

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

w sumie to spodziewałem się takich propozycji ale jeszcze poczekam , własnie kumpel od którego miałbym eq ma wpka 70 lvl i nie narzeka ; p co do woja mam troche przykre doswiadczenia z nim bo to byla moja 1 postac na metku i nie do konca mi wyszedl no ale zawsze mozna sprobowac ponownie ;d

Opublikowano

Jak masz taki fms to zagraj sobie wojem body. ten fms starczy Ci do 40-50 lvl.

To już broń masz z głowy. Srebrną też, ebo też, więc będziesz kox:P

Jak umiejętnie rozwiniesz postać to może być z tego coś dobrego.

Radzę Ci wbić 35 zrobić boja i potem sobie mało wiele eq (bo większość co najdroższe to masz) a potem to rozwijać umiejętności. Przy grze 2-3 h dziennie 2 miechy i masz 50 lv+ :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Polecam surke wp.

Bardzo dobry w expie, od 61lv i w pvp.

Tanie ku.

Bardzo dobry w zarabianiu(metki, bossy, loch małp, dt)

Dobrze się go prowadzi.

Dużo ataku jak i obrony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...