Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja wersja tego autologinu ;]

Zmiany:

Czas enteru zmieniony z 11 s. na 8 sekund... moze nie wiele ale te 3 sekundy daja roznice ;)

po zalogowaniu chary widac wiem bo wyprobowalem.. mnie zalogowalo po 8 min na Apollo

AUTOLOGIN: AUTO LOGIN BY MIKE_2009 AUTOIT

SKAN: VIRUS TOTAL

@link z RS zmieniony na SS

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

thx mike ^^ przyda się.. bo próbowałem się logować ręcznie i normalnie żenada 4h i nie zalogowało

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

ha tylko 4h?? :P ja o 9 rano dc dostalem juz jest 21 i co?? dalej nei zalogowalem :O 12h logowania i NIC!

CHCE CAPTCHA'E BACK!!

Admin Cienia
Opublikowano
moja wersja tego autologinu ;]

Zmiany:

Czas enteru zmieniony z 11 s. na 8 sekund... moze nie wiele ale te 3 sekundy daja roznice ;)

po zalogowaniu chary widac wiem bo wyprobowalem.. mnie zalogowalo po 8 min na Apollo

AUTOLOGIN: AUTO LOGIN BY MIKE_2009 AUTOIT

SKAN: VIRUS TOTAL

Można prosić o reupload na sendspace? :) Dzięki.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

bo najpierw zamykasz sro, wiec ci sie opjawi 100 tych programow. jak wychodzisz ze sro najpierw zamknij autologina a pozniej sro i bedzie git majonez ;P

sygna1o.jpg

Opublikowano

a ja sobie w skrypcie tego botka zmienilem czasowke na 3 sekundy, i nawet bez cheat engine mi wbija i na konto z charami.. hmm dzis wbijal mi z 10-15 min na 1 postac a potem 10 na 2 :) nigdy wiecej 12h logowania XDD

Opublikowano
F1 start

F2 stop

Hm czemu jak klikne F1 klika tylko 1 raz?

EDIT juz jest okej.

EDIT 2 a jednak nie jest okej. Znowu klika 1 albo 2 razy i stopuje = =

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...