Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zBOT+ NFS World!

Pitch_Black

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miejmy nadzieje, że jutro będzie działać no chociaż te 2 dni, Dzięki niemu zarobiłem już 500 tys. w 3 godz z przerwami :rolleyes:

;=)

Opublikowano

2 dni ? o co chodzi ?

ps. powiem wam ze ten bot jest niebo szybszy niż stary (w innym temacie jest)

cooldown masz np. kolo stadionu u góry jakbys jechal do tylu (po teleporcie) to w garazu pod zadaszeniem (odrazu kolo stadionu)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

A ja mam troche inny problem. Niby wszystko dziala ok ale... co jakis czas pokazuje mi sie okienko z informacja o boost (tak jakby bot zle kliknął) przez to bot sie zatrzymuje i dalej nic nie robi:/

Opublikowano

A ja mam taki problem: wszystko działa ustawiam się na tym cooldown koło stadionu i ciągle mnie policja łapie. ;/

Opublikowano

Kurcze sry że lamie...Ale co to te CoolDown

cooldown masz np. kolo stadionu u góry jakbys jechal do tylu (po teleporcie) to w garazu pod zadaszeniem (odrazu kolo stadionu)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Problem rozwiązałem :D Dla potomnych trzeba się ustawić tak żeby policja jadąca na drodze nas nie mogła zobaczyć najlepiej "przytulić" się do ściany :D

Opublikowano

a to działa już ten bot z tym hakiem ?

dobra działa wszystko pzdr. dla kolegi :D

Kocham mpcforum.pl!!!

nfsw_MISIEK14.png

5 [X]

10 [X]

15 [X]

20 [X]

25 [X]

30 [ ]

35 [ ]

45 [ ]

50 [ ]

60 [ ]

70 [ ]

80 [ ]

90 [ ]

100 [ ]

150 [ ]

200 [ ]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

pytanie mam komuś też wyrzuca jak używa z tym speed hacka ? albo pisze ze serwer error ? bo dzis w nocy wlaczylme (nabil 5 lvl prawda) i serwer error teraz wstaje (o 5 wlaczyles spowrotem) patrze i error gry

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano
Co można wydropić z tych kart.

Z kart mogą wylecieć różne powerupy i części do samochodów.

Dla tych których łapie policja i nie wiedzą Cie CoolDown jest:

post-331713-0-28904600-1312017917_thumb.jpg

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

A do jakiego wyścigu najlepiej dołączyć i jak bo wczoraj zacząłem grać i nie wiem jak dobrze go ustawic. Staje tam gdzie jest cooldown włączam load pursuit dołączam do sprintu i niby wszystko działa ale po 1 wyscigu juz nic sie nie dostaje pieniędzy ale wszystko klika jesli ktos sie zna prosze mi wytłumaczyć jak to dobrze ustawić :unsure:

Opublikowano
co zrobić by ten bot nie wciskał tej reputacji i kasy za boosty bo wtedy się zatrzymuje i nic nierobi ?

Mi wyskoczyło to tylko raz i tyle potem wcisnąłem "zamknij okno"(to z bostami) - musisz kilka razy wciskać myszką,i powinno iść dalej samo.

A do jakiego wyścigu najlepiej dołączyć i jak bo wczoraj zacząłem grać i nie wiem jak dobrze go ustawic. Staje tam gdzie jest cooldown włączam load pursuit dołączam do sprintu i niby wszystko działa ale po 1 wyscigu juz nic sie nie dostaje pieniędzy ale wszystko klika jesli ktos sie zna prosze mi wytłumaczyć jak to dobrze ustawić :unsure:

Jeżeli robisz tak jak napisałem na początku to musi działać.Nie pokazuje Ci ile kasy daje bo Bot jest szybki i omija to okno ale kasę i rep dostajesz.

Opublikowano

Witam, ja mam taki problem że ten Pursuit Hack w ogóle nie działa. Naciskam każdy przycisk i lipa. Mam Viste Home Premium i uruchamiam jako admin, może mi ktoś pomóc?

Opublikowano
Bot sam jeździ wyścigi czy po prostu sam wybiera nam wyścig, który wybraliśmy po wejściu do gry?

Tak,na początku wybierasz wyścig i on sam potem wybiera następny pościgi z policją(ale ten sam wyścig)

@LogiCC

Witam, ja mam taki problem że ten Pursuit Hack w ogóle nie działa. Naciskam każdy przycisk i lipa. Mam Viste Home Premium i uruchamiam jako admin, może mi ktoś pomóc?

Napewno nie działa - żadna z funkcji nie działa?

A Pursuit Loader działa?

Opublikowano

Mi wyskoczyło to tylko raz i tyle potem wcisnąłem "zamknij okno"(to z bostami) - musisz kilka razy wciskać myszką,i powinno iść dalej samo.

mi to wyskakuje co 10-20 wyścigów + .trochę denerwujące bo bot staje i nic nie robi.

Myślę że to chodzi o to że gra łapie laga a bot boci i wciska dalej na lagu a potem jak karte chce wcisnąć to wyskakuje to od repu/kasy

Opublikowano
Myślę że to chodzi o to że gra łapie laga a bot boci i wciska dalej na lagu a potem jak karte chce wcisnąć to wyskakuje to od repu/kasy

Być może że to lag.A masz na koncie boosty?

Opublikowano

load pursuit dziala w camera hack ...

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Load pursuit jak klikamy F4 to możesz grać jako 1 gracz a przedtem jak klikałem dołącz to miałem, że grupowa ucieczka lub prywatny mecz. To jak ma nie działać -.-.

;=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...