Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem] Skin w Minecraft Pirackiej wersji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak wgrałem skina do gry (otworzyłem plik Minecraft.jar przez WinRAR'a otworzyłem folder mob podmieniłem plik "char") i teraz jak wchodzę w grę singleplayer to mam swój skin na który zmieniłem ale jak wejdę na multiplayer to każdy z graczy wygląda tak jak ja a oni widzą mnie jako oryginalny skin minecrafta chcę żeby było normalnie czyli ja widzie swój skin tylko na sobie a inni gracze też widzą go na mnie . Proszę o jakąś pomoc lub tutoriala.

PS Sory za możliwe błędy ortograficzne i chaos :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

w ten sposób podmieniłeś domyślny skin dla gracza. szukaj na forum, o skinach było setki razy. szukaj pod hasłem mineshafter chyba to coś od tych skinów, sam nigdy nie zmieniałem to do końca się nie znam.

Opublikowano

jesli nie masz orginalnej wersji nie beda widzieli twojego skina na mineshafter beda go widziali tylko ci ktorzy geaja na mineshafter

Opublikowano

Tylko na premium każdy widzi twój skin. Jak ściągniesz mineshaftera to tylko osoby z mineshafterem będą widzieli twoj skin.

Opublikowano

Z tym mineshafterem to trochę głupia sprawa, ponieważ tylko widzą Ci co mają mineshafter'a. A char.png zmienia się tylko do singleplayer, na multiplayer zmieniaj mineshafterem - albo najbardziej opłacalna rzecz to kupić oryginalnego minecraft'a.