Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inf]Kick i Harassement

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostaniesz bana jesli to był polak i wiedział coś napisał za wyzwisko i da report na forum a jak nie to nie będziesz miał problemów

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

kickałeś go za hacking/illegal program use, omg czy Ty wiesz do czego są te kicki? Jak Cię koleś zabije 2x i płaczesz, albo rozwala miny/flami itd. kickasz za "Other", no chyba, że hackował (w co wątpię, mnie kickają tak samo jak Ty jego, bo się nie podoba jak nabije double killa albo sobie trafie w człowieka). Jak najbardziej jest za to ban, nie wiem czy na perma czy tam na 30dni, game abusing xD

@edit: zapamiętaj co do wyzywania: ,,shit" czy nawet ,,fk" turk to od razu chatbann. Wyzywaj sobie noob/cry more/cryer/l2p , bez wulgaryzmów i osobistej urazy..

@Svardar: Przypomniało mi się, że skądś Cię znam - mnie też kickałeś bo Cię zabiłem;) więc tu narodowość nie ma znaczenia;d

Edytowane przez kangrum
Opublikowano

ale miales powód do kicka bo to turek ja pierdole (w sumie ja tez za to kickuje ale mam elite i nie ma problemu) a chatban sie nalezy i mam nadzieje ze bedzie

1331059428-U215643.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...