Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Sadzenie drzew w sztucznej dżungli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak wyżej mam problem z posadzeniem drzew w sztucznej dżungli (ustawiłem pas mud blocka o wys. 4 i posadziłem trawę). Klikam Acorn'em nad bloczkami trawy i nic... :( Na wielu filmikach widziałem taką sztuczną dżunglę i było tam dużo drzew.

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Drzewa same rosna na trawie jak sie zrobi zielone tlo.

Zielone tło? Nie no albo zapomniałem, że coś takiego istnieje albo nie zwróciłem na to uwagi. Nie znam zielonego tła. Mi w mojej sztucznej dżungli też nie rosną drzewa. Może dlatego, że nie mam tła. Powiedz mi z skąd zdobyć te "zielone tło".

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Bo jesteś noob... jak drzewa same rosną to same rosną okej?... Jak dżungla stanie się dżunglą ( po jakimś czasie odpowiedni obszar zarośnięty trawą) niebo i tło staje się zielonkawe :)

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Bo jesteś noob... jak drzewa same rosną to same rosną okej?... Jak dżungla stanie się dżunglą ( po jakimś czasie odpowiedni obszar zarośnięty trawą) niebo i tło staje się zielonkawe :)

No to noobem za bardzo nie jestem :angry: , po prostu nie zrozumiałem. W moim biomie coś za bardzo nie chce się zrobić zielonkawe tło. :(

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...