Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podbijmy serwer!

LordHell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapro wysłane. Jest problem bo jesteśmy na 3 kontynentach. Próbowałem inne konto zrobić. Zrobiłem ze 30 na jednorazowych mailach i nie mogę trafić w 55 kontynent. Prawdopodobnie już jest pełny. Trzeba coś wymyślić, albo spróbować zająć jakoś te 3 kontynenty, albo wybrać jeden i wyrzucić graczy na innych kontynentach... Możnaby też pokusić się o zmianę kontynentu, zrobienie nowego konta. Ale strasznie trudno trafić w wybrany ;/

Opublikowano

no dupa, trochę nas porozrzucało, na k45 jest nas chyba tylko z czterech ....

EDIT@ widze że jest więcej niż 20 chętnych, a są te debilne ograniczenia liczby graczy w plemieniu, nie myśleliście żeby zrobić jeszcze jedno plemie ?

EDIT2@dobra widze że to już ktoś rozkminił na forum plemiennym cool.gif

Opublikowano

Dobra :) Sytuacja jest taka... Próbujemy stworzyć imperium składające się z 3 plemion:

-ArmyOfHell - Główne - Kontynent 55 - Admini: kamikadze18xd (ja) oraz AmericanBoy11

-ArmyOfHell45 - Kontynent 45 - Admini: LordHell (ja)

-ArmyOfHell54 - Kontynent 54. - Admini: matis222

Jeśli jesteś na jednym z tych kontynentów, jesteś dobry i pragniesz pomóc nam w podboju plemion: PISZ.

Opublikowano

Zapisuje się na świat 54

Gram w Plemiona od 1,5 roku lecz miałem przerwe

Nick: bolas5840

Jestem na K56

Czekam na zapke i jedziemy z tym światem

Opublikowano

Ja jestem na k33 396|362 Jak na razie jestem w plemieniu ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nick: cytrynus

Ile gram w plemiona: Powiem, że zaczełem gre na 4 świecie (największe osiągniecie to 17kkk pkt)

Kontynent: 55

Świat: 54

Ile siedze przy plemionach: Wciąż mam włączone, lecz gram w inne gierki ale co 30 min patrzę co się dzieje ;D

Czekam na zapka :)

Jak pomogłem daj

plus.gif

A jak coś Ci się nie podoba daj

minus.png

=))

Opublikowano

Nick: Tanczacy Kabanos

Ile gram w plemiona: Wystarczajaco duzo aby cos ogarniac :D

Kontynent: Tak sie fajnie zlozylo ze jestem niemalze na styku kontynentow 32,33,42,43

Świat: 54

Ile siedze przy plemionach: 12-16h dziennie bez przesady :P jak ochrona zejdzie troche dluzej.

Gre zaczelem 9.08.2011 r. o godzinie 15:22:23 :D

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...