Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer proponujecie?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. S10?

2. 2. S14?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce sobie na nowo pograć na PL'u ale że ceny teraz są jakie są nie wiem na jaki się zdecydowac czytalem podobny temat pare dni temu to każdy mówił inny jak odpowiadacie uzasadniajcie wypowiedzi prosze :D beda + i - jak kto woli.

Opublikowano

Ja nie polecam ani s10, ani s14.. bo servery oba są stare i praktycznie takie same ceny...

Najlepiej na s25 albo czekaj aż wyjdzie s26.

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się grać na serwerach nowych, takich jak syriusz.

Nie ma tam aż takiej dużej ilości graczy, ceny też mało wiele chyba najtańsze na całym polskim globalu. Możesz dostać się na topke jak się postarasz.

Po za tym inne mało wiele dobre serwery to: serwer 14 i 17 :)

Po za tym nie ma różnicy aż takiej. Bo patrz jeżeli serwer jest drogi no to masz drogie itemy, czyli jak coś dropniesz to sprzedaż drogo. A jak serwer jest tani to sprzedaż coś tanio, ale i eq masz tanie. Na jedno wychodzi :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Legenda
Opublikowano

Niestety teraz gra mało osób na pl-u wszyscy gdzieś się ultonili najprawdopodobniej na privy, ponieważ na każdym nie ma już busy na ch albo fulll jak dawniej. Ososbiście polecam Ci s10 grałem tam w chunjo nawet wporządku ludzie, ale też jest trochę nieogarów brzydkomówiąc. Ceny nawet w normie są.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

polecam ci s10 i zdecydowanie , gralem tam i mam tam do tej pory 70mentala (ktorego chce sprzedac) , mowiac szczerze mila atmosfera , nie az tak duzo neosow ... , ceny w miare normalne , noi co najlepsze nie az tak duzo graczy czyli mozna dropic w m2 nawet w dzien wiem co mowie bo sam tak robilem xD

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Opublikowano

a ja ci wogóle pl'a nie polecam... pograj na US tam jest wiele wiecej mozliwosci :) i jesio angielski podszlifujesz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...