Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] minecraft win 7 64 bit

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziaij przeszlem na windows 7 64 bit od kolegi dostalem plyte z minecraftem lecz kiedy go prubuje wlonczyc to pojawia sie error :/ mam jave na win 7 64 bit szukalem na necie ale nic nie mgoe znalesc prosze pomuszcie moze minecraft jest na 32 bit lecz nie moge nigdzie znalesc na 64 bit

Opublikowano

nie mam net frewamork moze to pzrez to

a eeor brzmi

Could not find the main class: net.minecraft.LaucherFrame. program will exit.

Opublikowano

nie mam net frewamork moze to pzrez to

a eeor brzmi

Could not find the main class: net.minecraft.LaucherFrame. program will exit.

Trzeba było odrazu tak mówić.

Masz tą ikonke z minecraftem nie?

Taki dirt z trawą, zmień nazwe na inną. Jaką kolwiek. To Ci normalnie odpali. I często będzie ten błąd, będziesz musiał zmieniać nazwe :D Ale to na pewno pomoże.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

nie pomoglo mam juz net frewamork za 1 razem mine sie uruchomil ale jak go wylaczylem to juz sie nie chcial wlaczyc :( wlasnie zmienilem nazwe i tez ten sam blad pojawia sie wielokrotnie

moze trzeba miec minecrafta na 64 bity ma ktos moze? jezeli tak to bardzo prosze wstawic linka

Opublikowano

Ja mam win7 64 bit, i działa normalnie.

Zrób tak jak powieział UP, ale jeśli nie zadziała, to ściągnij minecrafta z internetu.

PS.

Popracuj na ortografią bo to razi ^-^

People call me Avi.

Friends call me Uncle Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

kevery spakoj swojego minecrafta i wstaw na speedyshare prosze :( na necie nie moge znalesc mine 64 bitowego

Opublikowano

Lol??

MineCraft nie jest ,ani 64 ,ani 32bitowy.

Zadziała Ci normalny :D.

Wpisz MineCraft 1.7.3 Download w google i zadziała ;p.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

+Ja też mam Win7 64bity, wszystko śmiga normalnie. Polecam Ci zainstalować Viusal C++, znajdziesz na google.

Jeśli Ci pomogłem, to uprzejmie proszę - w ramach odwdzięczenia - daj plusa.

:)

UBPlanet-1308915433-U15790.png

by me

Opublikowano

dzialłało mi normalnie do tej pory cos sie spiepszylo i tera nie moge usunac ani zainstalowac zadnej javy bo wyskakuje mi taki oto error

Error 1723 there is a problem with this windows instaler package a DLL required for this install to complete could not be run. contact your support personnel or package vendor.

minecraftforum nie nabijaj postow

Opublikowano

tyle ze jak prubuje wlaczyc minecrafta to wyskakuje to

No JVM could be found on your system please define exe4j_java_home to point to an installed 32-bit jdk or jre or download jre form www.java.com tyle ze ja nie moge usunac ani zainstalowac zadnej javy bo wysakuje mi blad 1723 :/ prubowalem juz calkiem usunac jave nie mam juz jej w zadnym program files i w jakichs kluczach nie wiem co dalej robic :(

Opublikowano

Ściągnij z neta Minecrafta ; ) Też mam Windows 7 64bit i mi normalnie chodzi,jak będziesz chciał mogę umieścić mojego minecrafta na jakiś hosting,to powinno wtedy tobie zadziałać,a jak nie ściągnij najnowszą jave.

a jak to nie podziała,to nie wiem .

Opublikowano

tylko ze jak usuwam przez panel setrowania to tez jest blad 1723 nie moge usunac tej javy :/ a nowy minecraft nic mi nie da bo nie mam javy zostaly jakies szczatki i nie da sie ich usunac i przez to tez nie moge zainstalowac nowej javy :/

Opublikowano

Tutaj jest kilka sposobow jak sie uporac z tym bledem

http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=java+blad+podczas+usuwania+1723

Moze cos znajdziesz, bo ewidentnie jest cos z instalatorem windows. Trzeba go prawdopodobnie przeinstalowac i wyczyscic system jakims programem czyszczacym.

Opublikowano

Mam czasami też problem z tym. Ale ty grasz Multiplayer? Ja kilka razy grałem w multiplayera. Ale to ci przejdziebomi tez przeszło.

Sry za pismo mam problemy z spacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...