Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 4 Roczniica Metin2 PL

Kangaroox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% to dużo ? bo dawno nie grałem na PL'u bo ban ale wejdę jutro na expa i drop szkat :) jaki polecacie serwer żeby zarobić na szkatach i bodziach ? :)

P.S W ile czasu wbije 30lvl na waithacku bo będę grał od 12:00 do 18:30 więc powinienem wbić jeśli boty nie zajmą polanek :O

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jak to zobaczyłem to wróciłem na PLa :D

Dziś załozyłem konto już prawie 29 lvl na ExpIsEasy od kamerka :D

Dziś wbiję 30+ a jutro 40+ i gędzie git :D

Gdzie polecacie expic na 30 lvl mental około 350 obrony ???

Opublikowano

100% wiecej expa Yeah właśnie o to mi chodziło ^^ pierścień expa sie dokupi na 7 dni i o 150% wiecej expa wreszcie dobije ten 65 lvl ;)) co do szkat nie boje się o neo kidów pójdzie się do V2 i już ^^ jeszcze została rękawica na 1h ze szkaty poprostu cudownie ;DD Wreszcie coś pięknego jak dla mnie (może dla innych to się niepodoba ale dla mnie to jest cudowne ^^)

Opublikowano

też expie na ExpIsEasy xD

30 lvl już dzis załozyłem konto ^^

kurde jutro może mnie nie być w chacie ;/

Opublikowano

@UP jakie 4 dni potrafisz czytać ze zrozumieniem? No kilka minut jeszcze i expimy ;p

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Mam pytanie czy jest exp podwyższony bo zaraz wejde do 12:00 i potem wieczorkiem gdyż jadę na Dadaj ( jezioro ) ale jaki mi polecacie konkretnie serwer Kirian czy jaki?

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Kurde, akurat teraz przeczytałem ten temat, gdybym wczoraj przeczytal to ściągnąłbym metka ;/ A takto pół dnia w pizdu ;/ A i czym expicie jakimś bocikiem czy samemu?:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...